StoryEditor

Leto na Joj: Filmové premiéry a seriálová novinka Štyri svadby a jeden pohreb

17.06.2020, 08:00
Autor:
hrnhrn
V prázdninovej ponuke TV Joj nebudú chýbať filmové trháky a seriálové novinky zo zahraničnej produkcie.

Televízia Joj s nástupom letných prázdnin zmení svoju programovú štruktúru. Okrem repríz však prinesie viaceré premiéry. Nebudú chýbať filmové trháky a tiež seriálové novinky zo zahraničnej produkcie.

Zmena nastane aj v podvečernom vysielaní, kde kuchársku šou Moja mama varí lepšie ako tvoja nahradí formát Prostřeno ktorý vysiela televízia Prima už desať rokov.

Pondelky budú aj počas prázdnin tradične patriť Inkognitu. V utorky a štvrtky dostane priestor tretia séria seriálu 911. V utorok ho doplní 14-dielna seriálová novinka FBI: Najhľadanejší zločinci (FBI: Most Wanted), ktorá mala tento rok premiéru na americkej stanici CBS. Na obrazovky sa opäť vráti aj Knight Rider (2008), televízia ho bude vysielať v utorky a štvrtky v neskoršom vysielacom čase.

Stredy a víkendy budú filmové, v programe sa okrem repríz objavia aj premiérové tituly. Piatok bude divákov zabávať Štefan Skrúcaný, Ondrej Kandráč a ich hostia v relácii Všetko čo mám rád.

Ponuka premiérových filmových titulov budú celkom pestrá: Zbohom Christopher Robin, Na výlete (The Layover), Až na dno (Submergence), Vojna o planétu opíc, Všetko najhoršie, Polnočná láska či Nezvyčajná cesta fakíra, ktorý uviazol v skrini.

Na konci júla uvedie Jojka televíznu premiéru seriálu z produkcie Hulu Štyri svadby a jeden pohreb, ktorý mal premiéru minulý rok v lete. Americký seriál na motívy úspešnej rovnomennej britskej komédie z roku 1994 sleduje osudy štyroch priateľov, ktorí sa opätovne zídu na svadbe v Londýne. Výbuch granátu v altánku spôsobí v ich životoch zmätky a najbližší rok strávia v Londýne, kde prežijú štyri svadby a jeden pohreb. V pôvodnom filme stvárnili hlavné úlohy Hugh Grant, Andie McDowell, Kristin Scott Thomas či Rowan Atkinson.

Prázdninová ponuka na Joj Cinema prinesie aj tieto filmy v televíznej premiére: Dámsky klub (The Book Club), The Operative, Daddy Cool, Traumfabrik, King of Thieves, Bitka o Midway alebo Jim Gombička, Lukáš a lokomotíva Ema,

Televízia Wau uvedie od 27.júna každú sobotu americký seriál Skutočný génius (Pure Genius). Trinásťdielny seriál z roku 2016 prinesie príbeh Jamesa Bella, bohatého podnikateľa a vizionára zo Silicon Valley, ktorý túži vniesť do zdravotníctva revolúciu. Vo svojej nemocnici zamestná skúseného chirurga s kontroverznou minulosťou, ktorý mu má pomôcť uskutočniť smelé plány.

01 - Modified: 2020-11-16 11:28:34 - Feat.: 0 - Title: RTVS kúpila od BBC reality šou. Uvedie ju na jeseň 02 - Modified: 2020-06-03 11:18:05 - Feat.: 0 - Title: Televízia Joj rozbehla výrobu. V ateliéroch na Kolibe nakrúca nový seriál 03 - Modified: 2020-05-25 07:48:01 - Feat.: 0 - Title: Aká bude jeseň na Markíze? Televízia avizuje Sestričky, Oteckov či Farmu 04 - Modified: 2020-05-15 17:44:06 - Feat.: 0 - Title: Televízia Joj obnovuje výrobu seriálov. Začne nakrúcať Nový život a novinku Ultimátum 05 - Modified: 2020-06-03 11:15:09 - Feat.: 0 - Title: Oteckovia sú opäť na pľaci. Na obrazovky sa vrátia až na jeseň
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 11:59