StoryEditor

Televízia Plus oslavuje 12 rokov. Dostane nové logo aj staničnú grafiku

29.09.2020, 08:00
Autor:
hrnhrn
Prvú z malých televíznych staníc čakajú viaceré zmeny.

Televízia Plus patriaca do skupiny Joj začala vysielať 5. októbra 2008. Po dvanástich rokoch ju pri príležitosti narodením čakajú viaceré zmeny. Oznámil ich generálny riaditeľ skupiny Joj Marcel Grega na svojom facebookovom profile.

Hlavným motívom avizovaných zmien bude prepojenie stanice Plus s hlavnou televíziou Joj. Prepojenie staníc zdôrazní zmena názvu stanice, ktorá sa opäť vráti k pôvodnému názvy Joj Plus.

„Práve 12. narodeniny Plusky budú dňom, kedy sa prehupne do svojej ďalšej životnej etapy, pri ktorej sa aj brandovo prepojí s hlavnou JOJkou, ktorá bola vždy u divákov vnímaná ako jej staršia sestra,“ uviedol Grega.

Táto zmena sa odrazí aj novom logu a podporí ju tiež nová staničná grafika. „Staničná grafika bude vychádzať z nového vizuálneho konceptu TV JOJ predstaveného túto jar, pričom vo viacerých detailoch dôjde k prepojeniu staníc, čo diváci zaregistrujú aj priamo pri prepínaní,“ dodal Grega. Hlavnou farbou Joj Plus naďalej ostane zelená, logo bude variáciou loga hlavnej stanice Joj.

Prvým filmom, ktorým odštartovala stanica Plus pred 12 rokmi svoje vysielanie, bola česká komédia Vesničko má středisková. Dvanáste narodeniny oslávi Joj Plus v pondelok 5. októbra premiérou oscarovej snímky Podoba vody. Upútavka na film je aj hlavným motívom promo spotu, ktorý avizuje pripravované zmeny Joj Plus.

Programová štruktúra cieli od roku 2011 najmä na mladších divákov. V portfóliu stanice zostanú aj naďalej najmä akvizičné seriály a reality šou doplnené reprízami filmov a seriálov televízie Joj. „Postupne do štruktúry stanice pribudnú v jej tradičnom filmovom okne viaceré premiérové tituly a spolu s nimi aj nové akvizície v ďalších vysielacích slotoch,“ uzatvára Grega.

01 - Modified: 2020-05-30 18:49:27 - Feat.: 0 - Title: Veľká zmena v televízii Joj. Po piatich rokoch má novú grafiku a claim
01 - Modified: 2020-10-05 08:33:12 - Feat.: - Title: PLUSka oslavuje 12. narodeniny. Mení logo aj grafiku, pribudne viac filmových premiér
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 13:26