Shutterstock
StoryEditor

WhitePress® ako medzinárodná platforma pre obsahový marketing

27.07.2022, 00:00

Jedna časť obsahového marketingu sa venuje aj tvorbe a publikovaniu SEO a PR článkov, ktoré prinášajú mnoho výhod. Robiť content marketing správne, však nie je vôbec jednoduché. Táto content marketingová platforma pôsobí na medzinárodnom trhu už mnoho rokov a so svojimi skúsenosťami a službami sa WhitePress® s vami rád kedykoľvek podelí. Využite služby tejto platformy aj vy ešte dnes a zlepšite imidž svojej spoločnosti.

Spoznajte WhitePress® - medzinárodnú platformu pre obsahový marketing

WhitePress® - Content marketingová platforma funguje na trhu už od roku 2014. Ide o jednu z najväčších platforiem v CEE regióne zameranú na obsahový marketing. Prepracovanosť systému WhitePress® sa tiež odzrkadľuje na dlhodobej spolupráci s full-service agentúrami v rámci Euŕopy. Okrem toho platforma spolupracuje aj s mnohými SEO a obsahovými agentúrami, e-commerce spoločnosťami, spoločnosťami pôsobiacimi v odvetví PR a mediálnymi domami. Dlhoročnými partnermi sú aj majitelia webových stránok a skúsení copywriteri, ktorí pripravujú kvalitné a jedinečné SEO a PR články. V súčasnosti publikujeme v rámci WhitePress® na viac než 45 000 webových stránok v 24. jazykoch po celej Európe a Južnej Amerike.

WhitePress® - Content marketingová platforma, ktorá vzdeláva

Vďaka skúsenostiam a dlhoročnému pôsobeniu na medzinárodnom trhu vieme povedať, čo v obsahovom marketingu funguje a čomu je potrebné sa vyhnúť. Preto kladieme veľký dôraz aj na marketingové vzdelávanie. Vo WhitePress® sa snažíme tvoriť rmnožstvo obsahu, a to rôzne vzdelávacie články, návody, analýzy, brožúry a e-booky. Okrem toho sme na Slovensku a v Českej republike spustili Projekt pre agentúry, kde zdieľame know-how od lokálnych marketérov.

Kvalitný a jedinečný obsahový marketing získate vďaka WhitePress®

WhitePress® - Content marketingová platforma aktuálne na Slovensku spustila jedinečnú službu Content Premium. Keďže sa do WhitePress® môžu bezplatne registrovať nielen inzerenti, vydavatelia, ale aj skúsení copywriteri, rozhodli sme sa vytvoriť databázu copywriterov, ktorí pre nás pracujú. Vďaka tomu si tak inzerenti môžu prostredníctvom inteligentného vyhľadávača vybrať svojho copywritera, ktorý vyhovuje jeho požiadavkám. Keďže vieme, že nie každý copywriter sa zaoberá všetkými témami, v databáze nájdete široké spektrum copywriterov na vami určenú tému. V súčasnosti máme k dispozícii v našej databáze na Slovensku a Česku viac ako 100 copywriterov, ktorí spracúvajú vysokokvalitný obsah v 36 rôznych témach.

Využívanie služieb copywritera v Content Premium

Po výbere vhodné autora stačí vytvoriť zadanie, ktoré copywriter na základe vašich požiadaviek, pokynov a taktiež aj požiadaviek portálu spracuje do podoby jedinečného článku. Celá databáza copywriterov je pre klientov a inzerentov dostupná od marca roku 2022 a nestále sa aktualizuje a rozširuje. Výhodou využívania WhitePress® a Content Premium je kvalitný a jedinečný obsahový marketing a jednoduchá komunikácia s copywritermi. Celá komunikácia prebieha len prostredníctvom WhitePress®. Pokiaľ ste s vypracovaným článkom spokojní, ohodnotíte svojho copywritera, prípadne mu dáte spätnú väzbu a pripomienky, ktoré treba v rámci článku ešte opraviť. Aktuálne si cez Content Premium môžete vyhľadať copywriterov nielen zo Slovenska, ale aj Českej republiky, Maďarska, Rumuska či Poľska. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/archiv-clankov, menuAlias = archiv-clankov, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 21:20