Štefan Frimmer odchádza zo Slovenskej sporiteľne po 17 rokoch.
StoryEditor

Štefan Frimmer po 17 rokoch odchádza zo Slovenskej sporiteľne

11.06.2024, 11:08
Autor:
redred

Vedúci oddelenia korporátnej komunikácie najväčšej slovenskej banky verejne oznámil svoj odchod cez sociálnu sieť LinkedIn.

„Rok 2024 je rok veľkých zmien. Aj pre mňa. Po takmer 17 rokoch v najlepšej banke na trhu prišiel čas na zmenu. Na konci leta odchádzam zo Slovenskej sporiteľne. Príbehov, ktoré by som mohol napísať, je na jednu knihu. Dnes chcem hlavne poďakovať. Mám v živote šťastie na ľudí, s ktorými robím. Sú to profesionáli, najlepší v brandži. Dávajú do práce rozum, kreativitu a srdce. Aj preto je Sporka nielen lovebrand, ale aj LOVEJOB," napísal v úvode svojho postu na LinkedIn Frimmer.

Do Slovenskej sporiteľne nastúpil v roku 2007 najskôr na pozíciu hovorcu a to po odchode z Markízy. V televízii pracoval od roku 2004 ako ekonomický redaktor televízie Markíza, neskôr aj ako editor spravodajstva. Od roku 2015 do roku 2018 šéfoval odboru komunikácie a sponzoringu banky a od roku 2018 viedol oddelenie korporátnej komunikácie banky. Štefan Frimmer si v roku 2021 odniesol zo súťaže PROKOP ocenenie PR osobnosť roka.

image

Štefan Frimmer

Keď som nastupoval do banky PR vyzeral inak. Na Slovensku sa platilo korunou a Steve Jobs predstavil prvý iPhone. Za 17 rokov som v banke zažil všetko. Prechod na euro, pád Lehman Brothers, pandémiu, vojnu. Dvakrát zavedenie bankovej dane a raz jej zrušenie. Kým pred pár rokmi prišla jedna-dve krízovky do roka, aktuálne ich riešime skoro denne. Pozitívnych príbehov je ale oveľa viac," zamýšla sa ešte stále šéf oddelenia korporátnej komunikácie, pričom v statuse poďakoval mnohým ľudom z banky. 

„Za posledné roky sme v rôznych súťažiach SPOLU vyhrali všetko, čo sa u nás aj vo svete vyhrať dá. Vrátane ceny za najlepší svetový PR projekt s Julom Satinským. Mal som šťastie, že som mohol byt PR osobnosťou roka 2020, Soňa Lexmanova a Katarína Remiaš, ďakujem. Ale celé to nie je o soškách. Je to o ľuďoch a príbehoch," dodal.

Ten jeho nateraz v "Sporke" pomaly končí. „A ja sa teším na letný oddych a na budúcnosť. Pred pár dňami sa môj obľúbený klub FC Liverpool lúčil s manažérom Jurgenom Kloppom. Ten raz povedal dôležitú vetu: “It’s not so important what people think when you come in, it’s much more important what people think when you leave.” Vidíme sa čoskoro na novom pôsobisku," zakončil, pričom ešte neprezradil, kam budú smerovať jeho ďalšie kroky.

menuLevel = 2, menuRoute = news/archiv-clankov, menuAlias = archiv-clankov, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. júl 2024 20:27