archív
StoryEditor

Ako hodnotila porota reklamy v decembri? Za kreatívcov píše Martin Krafčík z MUW Saatchi&Saatchi

Prác, ktoré zaujali porotu, bolo viac.

Tento mesiac sme na strane klienta privítali päticu nových porotcov. Za kreatívcov, naopak, hodnotili známe tváre. V kategórii TV spotov prebehla najväčšia diskusia k práci Budúcnosť je vaša pre Slovenskú sporiteľňu.

Túto prácu porota hodnotila pozitívne najmä z hľadiska exekúcie, rovnako ako aj prácu pre 365. bank od Wiktor Leo Burnett. V kategórii online spotov najviac zaujala práca pre Vagus, ktorá si každoročne drží vysokú úroveň.

Živá diskusia bola aj v kategórii Social media pri oboch prihláškach. Bad Luck Brian presvedčil časť poroty najmä z hľadiska efektivity, ale aj šikovným výberom tváre kampane. Pri práci Najlepšie vianočné tipy pre všetky čitateľské typy sa porota zhodla, že do tejto kategórie patria predovšetkým práce, ktoré nejakým spôsobom využívajú formát alebo mechaniku sociálnych sietí, čo, žiaľ, tejto práci chýbalo.

​Superhrdinovia klasickej hudby je názov série vizuálov interného kreatívneho oddelenia RTVS, ktorá vo svojej kategórii zaujala suverénne najviac. Čo sa týka OOH, videli sme pekný nápad pre Lidl, body však ubrala slabšia exekúcia. Spomedzi rádiospotov najviac pobavil nápad pre klienta Spektrum Grafik.

menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 00:27