Grafton
StoryEditor

Martin Malo novým riaditeľom Grafton Slovakia

01.02.2022, 09:35
Autor:
redred
Na starosti bude mať aj vedenie pobočky v Českej republike.

Novým riaditeľom spoločnosti Grafton Slovakia sa k 1. februáru 2022 stal Martin Malo. Na pozícii vystrieda Miroslava Garaja. V rámci svojej pozície bude mať Martin Malo na starosti aj vedenie pobočky v Českej republike, ako aj skupiny Gi Group, do ktorej Grafton Slovakia patrí.

„Trh práce na Slovensku zažíva neľahké obdobie, a preto je dôležité zamerať sa na inovácie a zvyšovanie kvality personálnych poradenských služieb. Grafton Slovakia je etablovanou značkou na slovenskom trhu s rozvinutou základňou pobočiek, klientov aj aktívnych kandidátov. Som rád, že môžem byť súčasťou jej ďalšieho rozvoja a stáť pri tvorbe nových inovatívnych HR služieb aj tu, na Slovensku, pretože slovenské pomery poznám veľmi dobre, nakoľko som tu pôsobil takmer 20 rokov,“ hovorí Martin Malo. Jeho hlavnou úlohou bude naďalej posilňovať vedúce postavenie tejto personálnej spoločnosti na slovenskom trhu a tiež pomoc slovenským firmám a zamestnancom vyrovnať sa s významnými zmenami, ktoré so sebou priniesla pandémia koronavírusu.

Martin Malo pôsobí v segmente personálnych služieb od roku 2009. Pred príchodom do spoločnosti Grafton Recruitment Česká republika a Gi Group v roku 2019 zastával post predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa spoločnosti Trenkwalder v Českej republike a na Slovensku. Vyštudoval Fakultu politických vied a medzinárodných vzťahov. 

Personálna agentúra Grafton Slovakia bola založená v roku 2004 a v súčasnej dobe pôsobí v Bratislave, Nitre, Košiciach, Prešove a Žiline. Je súčasťou Gi Group. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 13:36