Herbalife Nutrition
StoryEditor

Herbalife Nutrition má nového generálneho riaditeľa

23.04.2020, 15:26
Autor:
TSTS
Je ním John Agwunobi.

John Agwunobi sa stal novým generálnym riaditeľom Herbalife Nutrition, poprednej globálnej spoločnosti v oblasti výživy. Na tejto pozícii vystrieda Michaela Johnsona, ktorý odchádza do dôchodku po 17 rokoch pôsobenia v spoločnosti.

John Agwunobi bude zodpovedný za nastavenie stratégie spoločnosti Herbalife Nutrition, pričom bude dohliadať na všetky aspekty iniciatív zameraných na rast spoločnosti vo všetkých 94 krajinách, v ktorých pôsobí.

V spoločnosti Herbalife Nutrition pôsobí od roku 2016, naposledy ako spolupredseda a riaditeľ pre zdravie a výživu určoval filozofiu spoločnosti v oblasti výživy.

Má bohaté skúsenosti z verejného aj súkromného sektora. V súkromnom sektore pôsobil ako senior viceprezident a neskôr ako prezident pre oblasť zdravotnej starostlivosti a wellness pre svetovo najväčšieho maloobchodného predajcu Walmart. Vo verejnom sektore pôsobil John Agwunobi ako minister zdravotníctva v štáte Florida. Neskôr slúžil ako admirál v zbore poverenom poskytovaním služieb verejného zdravotníctva (U.S. Public Health Service Commissioned Corps, skratka PHSCC) a pracoval pre ministra na Ministerstve zdravotníctva a sociálnej starostlivosti USA.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 17:38