Nový riaditeľ sekcie nových médií RTVS je od 15. januára Pavol Pavlík.
StoryEditor

Novým riaditeľom sekcie nových médií RTVS sa stal známy exmarkizák

16.01.2023, 14:34
Autor:
redred

Pavol Pavlík od 15. januára 2023 nahradil vo funkcii Matúša Miklošíka, ktorý bol dočasne poverený vedením sekcie.

„Do manažmentu RTVS som sa rozhodol pozvať ľudí, ktorých poznám z predchádzajúceho obdobia, viem, že sa na nich môžem spoľahnúť a som presvedčený o ich profesionálnych kvalitách. Veľmi sa teším, že novou posilou v manažmente je aj pán Pavol Pavlík. Poznáme sa niekoľko desaťročí a má blízko k moderným technológiám a rozumie online svetu. RTVS potrebuje posilniť svoju pozíciu v online priestore. Je potrebné využiť potenciál online-u naplno, zvýšiť výtlak  a ja verím, že pán Pavlík so svojimi skúsenosťami dokáže RTVS v tomto smere výrazne pomôcť,vyjadril sa generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj.

Pavol Pavlík vyštudoval filozofiu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a následne masmediálnu a marketingovú komunikáciu na Fakulte masmédií Paneurópskej vysokej školy.

Má dlhoročné skúsenosti v oblasti médií a online komunikácie. Pracoval ako redaktor, moderátor, dramaturg a šéfredaktor v Slovenskom rozhlase, rádiu Twist a v TV Markíza.

Od roku 2004 bol výkonným a projektovým riaditeľom v spoločnosti Media One s.r.o., kde zodpovedal za riadenie spoločnosti a projektov a poskytoval konzultácie v komunikačnej a mediálnej oblasti. Na pozíciu riaditeľa sekcie nových médií RTVS nastupuje 15. januára.

„Žijeme vo veľmi komplikovanej dobe, v ktorej sú vybičované vášne a stavajú sa veľké bariéry v spoločnosti. Som presvedčený, že RTVS, ako verejnoprávne médium, má v tejto situácii nezastupiteľné miesto a rád by som sa na pozícii riaditeľa sekcie nových médií podieľal na tom, aby naša verejnoprávna inštitúcia naplno využila svoj veľký potenciál práve v tomto čase a darilo sa jej aj v segmente online-u,” povedal Pavol Pavlík.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:33