Csilla sa venuje art direction a idea-makingu v reklame od roku 2014.
StoryEditor

Respect APP má novú Head of Art

25.01.2023, 11:27
Autor:
redred

Od januára sa ňou stala skúsená Csilla Polák, ktorá sa do agentúry vracia po 5 rokoch.

 

Csilla sa venuje art direction a idea-makingu v reklame od roku 2014. Doteraz pracovala v agentúrach Effectivity, Respect APP, Triad Advertising a PS:Digital a v jej portfóliu nájdete kampane pre klientov ako ABSOLUT, VÚB Banka, Kaufland či Hartmann.

Od začiatku tohto roka sa opäť vracia do známeho prostredia v Respect APP, kde sa zhostí vedenia vizuálnej časti kreatívy a posilní idea-makingové kapacity firmy. Okrem iného bude pracovať pre klientov Hyundai, Petit Press, Kaufland či Tento.

V roku 2019 sa Csilla stala Art Directorkou roka. Zo Zlatého Klinca má okrem 13-tich klincov aj Grand Prix. Jej práce získali aj ďalšie hodnotné ocenenia – Effie, Euro Effie, Sabre Awards EMEA Gold, New York Festivals alebo WARC effective TOP 100.

„Na miesto Head of Art sme vhodného kandidáta hľadali dlhšiu dobu. Asi už ani netreba opakovať, aké náročné je dnes získať kvalitného človeka. Som veľmi rád, že sa nám to napokon podarilo. Csilla má vďaka rokom v relevantných agentúrach v reklame veľký prehľad a je vítanou posilou nie len v rámci artu, ale aj na brainstormingoch,“ hovorí Creative Director Respect APP, Lukáš Lukonič.

 

 

 

„Je príjemné vrátiť sa medzi známe, ale aj nové tváre do prostredia, ktoré si nadovšetko váži kreativitu a poctivé reklamné remeslo a zároveň sa komfortne adaptuje na nové médiá a digitálne platformy. Chcem prispieť k tomu, aby sa táto kultúra ďalej rozvíjala po ideovej aj vizuálnej stránke a teším sa na všetky kreatívne výzvy, ktoré máme pred sebou,“ vyjadrila sa k svojej novej pracovnej výzve Csilla Polák.

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 17:20