Nový riaditeľ košického štúdia RTVS.
StoryEditor

V RTVS došlo ku zmene v manažmente. Do vedenia sa vracia exšéf Dvojky

18.04.2023, 11:48
Autor:
redred

Novým riaditeľom Štúdia RTVS Košice sa od 17. apríla stáva Jaroslav Kerner, ktorý vo funkcii nahradí Jozefa Puchalu. Ten po vzájomnej dohode bude aj naďalej pôsobiť v RTVS na pozícii dramaturga.

Jaroslav Kerner v období rokov 2004 až 2007 bol intendantom Dvojky STV a následne sa venoval strategickým projektom STV. V súčasnosti sa okrem práce dokumentaristu venuje pedagogickej činnosti na Súkromnej škole umeleckého priemyslu filmovej. Do pozície riaditeľaŠtúdia RTVS Košice nastupuje 17. apríla.

Prostredie televízie aj rozhlasu je mi veľmi blízke. V oboch som strávil viac rokov a na prácu v košickom štúdiu RTVS sa teším,povedal Jaroslav Kerner.

„Som presvedčený, že  Jaroslav Kerner na pozícii riaditeľa košického štúdia nadviaže na výbornú prácu, ktoré toto štúdio odvádza a pomôže v ďalšom rozvoji regionálnej výroby na východnom Slovensku. Zároveň sa chcem poďakovať Jozefovi Puchalovi za jeho doterajšiu prácu vo vedení košického štúdia a teším sa, že ostáva v radoch RTVS a naďalej bude prispievať k skvalitňovaniu nášho vysielania,vyjadril sa generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 17:39