StoryEditor

Slovenským Country manažérom Čedoku je Juraj Sliacky, komunikáciu preberá Kateřina Pavlíková

26.04.2023, 08:57
Autor:
redred

Juraj Sliacky má viac ako 30-ročnú prax v cestovnom ruchu a pred nástupom do Čedoku pôsobil vo vedení konkurenčných tour operátorov Hydrotour alebo KartagoTours.

Cestovná kancelária Čedok, ktorá sa začiatkom tohto roka opäť vrátila na slovenský trh, vymenovala do manažmentu Juraja Sliackeho, ktorý bude z pozície Country manažéra koordinovať aktivity na Slovensku.

Vďaka vybudovaniu rozšíreného tímu najstaršej českej cestovnej kancelárie priamo v Bratislave bude firma lepšie a efektívnejšie propagovať ponuku zájazdov a odletov zo slovenských letísk, plánovať a realizovať expanziu kamenných pobočiek či uzatvárať ďalšie spolupráce s províznymi predajcami a inými partnermi.

Juraj Sliacky má viac ako 30-ročnú prax v cestovnom ruchu a pred nástupom do Čedoku pôsobil vo vedení konkurenčných tour operátorov Hydrotour alebo KartagoTours, ktorý je súčasťou skupiny DER Touristik. Komunikáciu s novinármi bude mať aj na Slovensku na starosti doterajšia PR manažérka a tlačová hovorkyňa Čedoku Katarína Pavlíková.

image

Country Manager Slovensko Juraj Sliacky.

„Čedok je na Slovensku veľmi dobre známa cestovná kancelária a prešla veľmi dlhú a zaujímavú cestu. Dnes sa opätovne dostáva na pozície, ktoré mu právom patria a jeho prerod na modernú, flexibilnú a kreatívnu cestovnú kanceláriu s dôrazom na aplikovanie najmodernejších technológií do cestovného biznisu je mimoriadne impozantný. Tento zaujímavý vývoj oslovil aj mňa a budem sa snažiť prispieť mojimi skúsenosťami z cestovného ruchu a pomôcť Čedoku reetablovať sa na Slovensku a ponúknuť s celým tímom náročnému slovenskému klientovi bezchybný servis a skvelé dovolenkové zážitky,“ okomentoval nástup nový Country manažér Čedoku Juraj Sliacky.

Komunikáciu so slovenskými médiami a publicrelations Čedoku na novom trhu povedie rovnako, ako aj v Českej republike, PR manažérka a tlačová hovorkyňa Kateřina Pavlíková, ktorá do cestovnej kancelárie prišla zo skupiny Letiště Praha v októbri 2021.

image

Tlačová hovorkyňa Kateřina Pavlíková.

Už takmer dva roky je tiež súčasťou Výkonného výboru PR Klubu, organizácie združujúcej viac ako 300 profesionálov z odboru a po novom aj firemných členov v Českej republike aj zo Slovenska. V marci tohto roku získala od poroty strieborné ocenenie Hovorca roku 2022 v kategórii najlepší hovorca súkromného sektora, v roku 2021 obsadila bronzovú priečku.

„Mojím cieľom je, aby nás bolo, podobne ako v Českej republike, postupne vidieť v médiách aj na Slovensku. Chceme predstaviť nielen všetky naše destinácie, ale aj benefity zájazdov, pripravované pobočky a ponuku na leto aj na nadchádzajúcu zimu. Rozbehli sme sociálne siete Čedoku na Facebooku a Instagrame v slovenskom jazyku, pripravujeme spoluprácu s miestnymi influencermi a známymi osobnosťami a zameriame sa aj na rady užitočné pri cestovaní či najnovšie trendy, ktoré vďaka pôsobeniu na niekoľkých trhoch v rámci skupiny ITAKA sledujeme,“ doplnila plány Kateřina Pavlíková.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:58