StoryEditor

ORLEN má na Slovensku novú hovorkyňu. Na tento post nastúpila Lenka Terpáková

24.10.2023, 14:44
Autor:
redred

Najdynamickejšie rastúca sieť čerpacích staníc na Slovensku posilňuje svoje mediálne zastúpenie.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019 otvorením svojej prvej stanice v Malackách. ORLEN na slovenskom trhu v súčasnosti významne expanduje, keď aktuálne prevádzkuje 90 čerpacích staníc vrátane 31 samoobslužných staníc.

Súčasťou expanzie je posilnenie mediálnej prítomnosti na slovenskom trhu a snaha o zvýšenie povedomia o značke. ORLEN od začiatku októbra komunikuje svoje aktivity na Slovensku priamo z Bratislavy prostredníctvom novej tlačovej hovorkyne.

Novou tlačovou hovorkyňou sa stala Lenka Terpáková, ktorá v minulosti pôsobila v PR agentúre a má tiež skúsenosti z kreatívnej agentúry. Lenka Terpáková je absolventkou Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave, kde vyštudovala odbor Marketingová komunikácia, pričom má za sebou niekoľkoročnú prax z oblasti vzťahov s médiami a verejnosťou.

„Na slovenskom trhu sa dynamicky rozvíjame a dostávame sa medzi lídrov na tomto trhu. Je preto logické, že sa rozvíjame aj po organizačnej a personálnej stránke. Lenka nám pomôže ďalej rozvíjať vzťahy s médiami a tiež zintenzívni internú komunikáciu v našej spoločnosti,“ uviedol Marek Gieroń, konateľ spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovensko.

image

Nová hovorkyňa ORLEN Lenka Terpáková.

Tlačový hovorca siete ORLEN na Slovensku bude styčným bodom pre médiá a zároveň sprostredkovateľom informácií o aktivitách spoločnosti smerom k verejnosti.

„Kariérne a aj osobnostne je pre mňa veľká výzva a zároveň príležitosť podieľať sa na komunikačných aktivitách spoločnosti Orlen Unipetrol Slovensko. Veľmi rada im aj mojím pričinením pomôžem zaradiť sa medzi najväčších hráčov na trhu,“ povedala Lenka Terpáková, hovorkyňa spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovensko.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách. Okrem palív Efecta s čistiacim účinkom ponúka ORLEN aj prémiové palivá Verva a široký sortiment občerstvenia v gastro koncepte Stop Cafe a vlastné tankovacie karty EASY a BUSINESS.

Sieť prevádzkuje česká skupina ORLEN Unipetrol, ktorá je od roku 2005 súčasťou nadnárodnej skupiny ORLEN. Celkovo medzinárodná skupina ORLEN v súčasnosti prevádzkuje viac ako 3 000 čerpacích staníc v šiestich európskych krajinách - v Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Česku, Litve a na Slovensku. Nedávno oznámila akvizíciu 266 čerpacích staníc Turmöl v Rakúsku. Do roku 2030 chce skupina ORLEN prevádzkovať 3 500 čerpacích staníc.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 19:57