Vladimír Cvik sa stáva novým Country Managerom Superpoistenie.sk.
StoryEditor

Novým Country Managerom Superpoistenie.sk sa stáva Vladimír Cvik

14.06.2024, 11:02
Autor:
redred

Nezávislý porovnávač poistení predstavuje nového Country Managera. Vladimír Cvik povedie slovenskú jednotku na trhu internetových porovnávačov.

Nezávislý porovnávač poistení Superpoistenie.sk vznikol už v roku 2007 a aktuálne je slovenským najobľúbenejším internetovým nástrojom na porovnanie cien poistení.

Do novej role Country Managera Superpoistenie.sk idem s veľkým nadšením i rešpektom. Uvedomujem si, že ako trhový líder máme zodpovednosť nielen zjednodušovať prístup širokej verejnosti ku kvalitnému poisteniu, ale aj edukovať zákazníkov, pomáhať im a otvárať nové témy súvisiace s poistením,“ hovorí nový Country Manager Vladimír Cvik.

Našim cieľom je poskytnúť návštevníkom nášho porovnávača Superpoistenie.sk objektívne porovnanie cien a podmienok či parametrov poistenia od všetkých relevantných  poisťovní a sprevádzať ich v procese výberu poistenia jednoducho a intuitívne, no zodpovedne a v súlade s ich konkrétnymi potrebami a požiadavkami.“ doplnil. 

image

Vladimír Cvik sa stáva novým Country Managerom Superpoistenie.sk.

Najväčší slovenský porovnávač Superpoistenie.sk sa v decembri minulého roka stal súčasťou spoločnosti Netrisk Group v dôsledku medzinárodného spojenia so spoločnosťou Bauer Media Group. Vďaka tomuto strategickému partnerstvu sa skupina Netrisk stala lídrom v oblasti online porovnávania v 6 krajinách strednej a východnej Európy. Medzi porovnávacie platformy skupiny  Netrisk patria okrem Superpoistenie.sk aj porovnávače Netfinancie.sk a Klik.sk a spolu tak v online poistení majú viac ako 90 percentný podiel na slovenskom trhu.

Aj vďaka spojeniu z konca minulého roka sme si zabezpečili podmienky pre realizáciu nových a lepších služieb pre zákazníkov, rýchlejší technologický rast a komplexnejší pohľad na možnosti poistného trhu. Máme záujem, aby z nových možností profitoval a benefitoval čo najviac zákazník, ktorý získa komplexný a objektívny prehľad cien a podmienok všetkých významných  poskytovateľov poistenia na trhu. Neustále zlepšujeme webové prostredie porovnávania, v ktorom by sa mal každý zákazník zorientovať veľmi rýchlo a kde by si dokázal vybrať a uzatvoriť poistenie v priebehu niekoľkých klikov z pohodlia domova,“ dodáva Cvik.

image

Vladimír Cvik sa stáva novým Country Managerom Superpoistenie.sk.

Vladimír Cvik sa financiám a poisťovníctvu venuje takmer celú svoju profesionálnu kariéru. V roku 2006 stál pri vzniku nového typu maklérskej spoločnosti so zameraním na porovnávanie finančných produktov a online biznis – spoločnosť Netfinancie, v ktorej pôsobí ako výkonný riaditeľ až doteraz.  Predtým pôsobil v spoločnosti Wüstenrot a od roku 2000 v novej ČSOB Stavebnej sporiteľni, na pozíciách riaditeľa odboru vzdelávania, vývoja produktov a neskôr vrchného riaditeľa a člena predstavenstva.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. jún 2024 00:58