OMG a OMD. ohlásilo personálne zmeny a povyšovanie zamestnancov.
StoryEditor

V Omnicom Media Group a OMD nastali personálne zmeny

08.07.2024, 15:41
Autor:
redred

Nové pozície získali ich dlhoroční zamestnanci a to Jozef Keresteš a Jana Tužinská. Na aké pozície nastupujú?

Sieť mediálnych agentúr OMD a skupina Omnicom Media Group povyšovala. A to dvoch svojich talentovaných kolegov – Jozefa Keresteša na pozíciu Chief Client Officer – Investment & Strategy v OMG a Janu Tužinskú na pozíciu Managing Director v OMD.

image

Jozef Keresteš.

"Jozef Keresteš je už 18 rokov dôležitým pilierom nášho tímu, kde preukazuje nielen excelentné schopnosti, ale aj odhodlanie neustále sa zlepšovať a posúvať hranice. Ako výkonný riaditeľ OMD významne prispel k našim úspechom, či už pri tvorbe stratégií, analýze trhových trendov alebo zvyšovaní mediálnej hodnoty pre našich klientov," informovala Marcela Kršková Podoláková Partner & CEO, Omnicom Media Group. 

V novej úlohe bude Jozef zodpovedný za budovanie pevných vzťahov s klientmi, médiami a technologickými partnermi, tvorbu inovatívnych stratégií a objavovanie nových príležitostí na maximalizáciu mediálnej hodnoty pre klientov našej skupiny Omnicom Media Group, OMD a PHD na Slovensku.

image

Jana Tužinská.

"Rovnako aj Jana Tužinská, ktorá doteraz zastávala pozíciu Group Account Director v OMD, významne prispela k rozvoju našich služieb. Jana bola kľúčovým človekom pri zlepšovaní služieb pre klientov v svojej skupine, implementácii nových technológií a inovatívnych riešení, ako aj pri zavádzaní nových komunikačných prístupov," doplnila Marcela Kršková Podoláková.

Ako Managing Director OMD bude Jana Tužinská zodpovedná za manažovanie vzťahov s klientmi, zavádzanie nových stratégií a podporu digitalizácie pre našich klientov.

Obe personálne zmeny nadobudli účinnosť od 1. júla 2024.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
21. september 2024 14:45