Petr Kwaczek, Pivovar Šariš
StoryEditor

Pivovar Šariš má nového manažéra

02.10.2024, 10:29
Autor:
lezlez

Od septembra tohto roka sa ním stal Petr Kwaczek, dlhoročný sládok českého Pivovaru Radegast.

Vo funkcii strieda Grzegorza Komoru, ktorý prešiel  na pozíciu riaditeľa integrovaného dodávateľského reťazca v maďarskom pivovare Dreher, kde bude viesť tím výroby, logistiky a plánovania.  

Petr Kwaczek je skúsený profesionál, ktorý je viac ako dvadsaťsedem rokov spätý s výrobou sladu a varením piva v Pivovare Radegast. 

„Mojím prvoradým cieľom je zamerať sa na spolupracovníkov. Rozvoj talentov, využívanie nových príležitostí, možnosť a schopnosť ich osobného aj profesionálneho rastu – to sú pre mňa  kľúčové priority v najbližšej budúcnosti. Popri tom sa budem snažiť zachovať kontinuitu v nastavených procesoch v Pivovare Šariš a naďalej pracovať na jeho neustálom vylepšovaní. Máme pred sebou niekoľko veľkých investícií – spomeniem najmä najväčšiu z nich za posledných 30 rokov - novú varňu, na ktorej práve začíname pracovať a vďaka ktorej sa navýši kapacita pivovaru. Pracujeme aj na dobudovaní distribučného skladu a na ďalších investíciách.“

Sústrediť sa chce aj na zvyšovanie bezpečnosti práce, kvalitu produktov ako aj na spoluprácu s partnermi v obore – s dodávateľmi surovín aj odberateľmi piva z Pivovaru Šariš. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. október 2024 14:43