StoryEditor

Drevenô koliesko pripomína, aká dôležitá je podpora ľudí v ťažkých životných situáciách

07.12.2021, 08:06
Autor:
redred
Spot vznikol pod záštitou mediálnej agentúry dentsu Slovakia v spolupráci s mladými filmármi.

Drevenô koliesko je sociálny podnik, ktorý pomáha ľuďom v ťažkých životných situáciách. Jeho zakladateľkou je Beata Bobuová, jej životný príbeh možno niektorí poznáte.

„Ked’ mi náhle zomrel životný partner, ostala som v cudzine sama s dvoma malými deťmi. A úplne bez príjmu. V jednej sekunde sa mi zrútil celý svet. Sociálny podnik Drevenô koliesko zamestnáva ľudí v podobne ťažkých životných situáciách. Aby sa mohli nadýchnuť, nabrať silu žiť a znova sa postaviť na nohy,” hovorí Beata Bobulová, zakladateľka sociálneho podniku Drevenô koliesko. Finančné príspevky a výťažok z predaných produktov, ktoré vytvárajú samotní vdovci, putuje na ich podporu.

Vianočná kampaň sa zameriava na budovanie povedomia sociálneho podniku a podporu predaja krásnych vianočných ozdôb. Každý z nás má niekoho blízkeho, kto mu bude pri tohtoročnom sviatočnom stole chýbať. Na Slovensku zároveň pretrváva tradícia voľnej stoličky pre tých, ktorí s nami už nie sú. Videospot zachytáva príbeh mladej rodiny, ktorá trávi prvé Vianoce bez otca. Drevenô koliesko symbolizuje jeho prítomnosť.

Produkcia spotu sa realizovala v príjemnej atmosfére v dome zakladateľky sociálneho podniku Beaty Bobulovej. Hlavnými protagonistami sú manželia – herci Karin Olasová a Přemysl Boublík so synom Oliverkom, vďaka ktorým je v spote cítiť skutočné emócie a hodnoty rodiny.

​Kampaň môžete zachytiť na televíznych obrazovkách a online platformách do 23.12. Kúpou drevených ozdôb alebo dobrovoľným príspevkom môžete pomôcť rodinám, ktoré to v tomto čase potrebujú.

Vizitka kampane:

Klient: Drevenô koliesko
Mediálna podpora: mediálna agentúra dentsu Slovakia
Réžia: Roman Ďuriš
Kamera: Michaela Hošková
Asistentka kamery: Lenka Špániková
Produkcia: Richard Šimeček, Michaela Chovancová
Herci: Karin Olasová, Přemysl Boublík, Oliver Boublík
MUA: Denisa Fehér
Voice-over: Zuzana Polonská
Hudobné štúdio: Ján Mudroch
Zvuk: Tomáš Baľák
Kamerová technika: jumpcat, homemedia
Osvetľovacia technika: KB SHOP
Postprodukcia: Studio 727

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:30