StoryEditor

MAFRA Slovakia je aktívna na knižnom trhu

17.12.2021, 07:50
Novinky z portfólia vydavateľa HN zahŕňajú aj preklady zahraničnej literatúry, reedíciu filmovej Evitovky či doplnené Čarovné Slovensko.

Druhý najväčší vydavateľský dom na Slovensku, MAFRA Slovakia, počas roka 2021 aktívne posilnil svoje knižné vydavateľské aktivity. Výsledkom je silná ponuka noviniek, ktoré na trh prišli z veľkej časti pred Vianocami.

Pozrite si výber 12 kľúčových knižných titulov, ktoré vydavateľstvo predáva v sieťach online a kamenných kníhkupectiev a prostredníctvom svojich e-shopov HNkonto.sk a Evitovky.sk.

Čarovné Slovensko (nové, doplnené vydanie)

Výpravná publikácia o Slovensku s jedinečnými fotkami a informáciami v troch jazykoch sa dočkala svojho druhého vydania. Je doplnené o úplne novú kapitolu o jedinečných technických pamiatkach Slovenska. Naša krajina je nádherná a svetu to dáme vedieť aj v angličtine a nemčine. V tejto knihe.

MAFRA Slovakia / Čarovné Slovensko

30 životov

„Osud mieša karty, my hráme,“ napísal nemecký filozof Arthur Schopenhauer. O tom, ako ich zamiešal 30 známym Slovákom, je táto kniha. Prečítajte si, čo ste ešte nečítali o Hane Hegerovej, Marekovi Brezovskom, Petrovi Pišťankovi, Rudolfovi Slobodovi či Eve Kostolányiovej. A o mnohých ďalších.

MAFRA Slovakia / 30 životov

V lete ti poviem, ako sa mám (filmová reedícia)

Exkluzívna filmová reedícia bestselleru V lete ti poviem, ako sa mám od Evity Twardzik. Kniha vychádza pri príležitosti očakávaného uvedenia filmu. Súčasťou špeciálnej reedície je farebná fotočasť s jedinečnými a autentickými zábermi z nakrúcania. Táto kniha nemôže chýbať v knižnici žiadneho fanúšika Evitoviek, Evity a titulu V lete ti poviem, ako sa mám.

MAFRA SLOVAKIA

Skrachovaný miliardár (Billion Dollar Loser)

Prinášame vám slovenský preklad bestselleru Billion Dollar Loser. Jedinečný a dych vyrážajúci skutočný príbeh imigranta Adama Neumanna a jeho spoločnosti WeWork. Kniha odkrýva zákutia vzniku, fungovania a pádu fenoménu menom WeWork. Firmy, ktorá na začiatku svojho podnikania sľubovala, že americké kancelárie premení na cool miesta. Úchvatný vzostup znamenal aj veľkolepý pád. To všetko v čase najväčšieho rozmachu startupovej scény a zdieľanej ekonomiky.

MAFRA SLOVAKIA

Žena abstinentka

Príbeh o radikálnom rozhodnutí prestať piť. V kultúrnom prostredí, ktoré je alkoholom posadnuté. Autorka Holly Whitakerová opisuje svoju cestu od pitia k životu bez alkoholu. V spoločnosti, kde sa pije takmer neustále.

MAFRA SLOVAKIA

Nechcená influencerka

Skutočný príbeh o tom, ako sociálne siete dokážu zničiť životy. Bella v online svete hviezdila, ale jej zdravie sa v realite rúcalo. Získala 75-tisíc followerov zo dňa na deň a stovky lajkov za minútu. Onedlho zarábala tisíce libier za to, že ukázala návod, ako upiecť tortu. Ale byť nonstop zahltená notifikáciami si vyžiada svoju daň. Skutočný príbeh je vtipný, úprimný a odvážny zároveň.

MAFRA SLOVAKIA

Komediantka

Nová Evitovka od úspešnej autorky Petronely Hederovej. Pandémia a tehotenstvo so ženatým mužom, ktorý sa k dieťaťu nemieni priznať. To všetko prinesie Agáte nové výzvy aj sklamania.

MAFRA SLOVAKIA

Len raz

Tohtoročná Evitovka od novej autorky. Príbeh o tom, ako jedna chyba môže ovplyvniť životy mnohých rodín. Nela sa nevie vyrovnať s traumatickou minulosťou a to ju doženie k zlému rozhodnutiu. Sama si odpustiť nevie, ale odpustia jej ostatní?

MAFRA SLOVAKIA

Nikdy nebudem piť slaný čaj

Príbeh Karolíny, dedinského dievčaťa, ktoré spolu s matkou a so sestrou čelí zničenému detstvu. Kvôli otcovi – despotickému šialencovi. Bude mať po nešťastných mladých rokoch pokazený aj zvyšok života? S čím sa bude vedieť vyrovnať? A čo preklenúť nedokáže? Dá sa to vôbec? Otázok je veľa. Odpovede nájdete v tejto knihe. Silný príbeh so silným koncom.

MAFRA SLOVAKIA

Kalendár Čarovné Slovensko 2022

Najkrajší kalendár na rok 2022, aký môžete mať. Od tvorcov obľúbeného magazínu a knihy Čarovné Slovensko. Na luxusnom papieri – bude ozdobou každej miestnosti.

MAFRA SLOVAKIA

Motivačný diár od Evity na rok 2022

Vaša Evita prichádza so svojím motivačným diárom. Zaznačte si na špeciálne vyčlenené strany svoje sny a vízie na rok 2022, majte poruke prehľad menín a školských prázdnin a zlepšite si týždne motivačnými citátmi.

MAFRA SLOVAKIA

Balans diár 2022

Nech je každý váš deň jedinečný s Balans diárom na šťastný rok 2022! V diári nájdete numerologickú predpoveď na rok 2022, veľký horoskop s liečivými mantrami pre všetky znamenia, lunárny aj menštruačný kalendár a motivačné články. Vďaka tomu si budete dni užívať s väčšou radosťou a vďačnosťou. Čaká na vás množstvo tipov a rád, ako žiť šťastnejšie a byť v pohode.

MAFRA SLOVAKIA

01 - Modified: 2021-02-04 10:16:44 - Feat.: - Title: Vychádza prvá tohtoročná evitovka. Autorkou je Monika Macháčková 02 - Modified: 2020-12-08 11:53:44 - Feat.: - Title: MAFRA Slovakia prináša pred Vianocami dva nové knižné tituly
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:01