O2 / Tereza Molnár
StoryEditor

Z O2 odchádza šéfka korporátnej komunikácie

17.12.2021, 10:07
Autor:
(pš)(pš)
Tereza Molnár nebude už od nového roka pracovať pre operátora.

Vedúca korporátnej komunikácie spoločnosti O2 Slovakia Tereza Molnár ukončí svoje pôsobenie v O2 ku koncu decembra. Šéfkou korporátnej komunikácie sa stala v januári 2017. V O2 pracovala od roku 2016 ako hovorkyňa spoločnosti. Tereza okrem vedenia tímov externej a internej komunikácie pôsobila v správnej rade Férovej Nadácie O2. Pre modrého operátora pracovala od roku 2016 ako hovorkyňa spoločnosti.

V októbri sme vás informovali, že komunikačné oddelenie O2 prechádza zmenami. Novou posilou, senior špecialistkou externej komunikácie, sa stala Natália Tomeková.

Natália Tomeková na pozícii nahradila Andreu Baloghovú, pričom v novej pozícii zodpovedá nielen za externú komunikáciu vrátane vzťahov s médiami, ale aj za aktivity a fungovanie Férovej nadácie O2 a oblasť spoločenskej zodpovednosti firiem.

Tereza Molnár pred pôsobením v spoločnosti O2 zastávala v ČSOB post riaditeľky útvaru Public a Investor Relations a v Tatra banke pozíciu hovorkyne. Prácu v komunikácii tak odštartovala po dlhoročnom pôsobení v ekonomickej redakcii denníka SME.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 01:06