StoryEditor

Slovenská DM drogerie spúšťa online shop

22.02.2018, 10:30
Autor:
TSTSpzpz
Odteraz môžete nakupovať v dm nepretržite 24 hodín denne.

dm drogerie markt spúšťa na Slovensku e-shop. Zákazníci tak môžu cez webovú stránku www.mojadm.sk nakupovať 24 hodín denne a získavať informácie o svojich obľúbených výrobkoch či novinkách bez ohľadu na čas, otváraciu dobu či vzdialenosť k najbližšej predajni. dm Slovensko je tak po Rakúsku, Nemecku, Maďarsku a Česku už piata krajina dm koncernu, ktorá online shop spustila.

dm

​V dm online shope môžu zákazníci nakupovať, prehliadať si sortiment výrobkov alebo sa inšpirovať tipmi a radami v oblasti krásy, zdravia a životného štýlu, a to 24 hodín denne nezávisle od otváracích hodín predajní alebo ich dostupnosti.

Martin Podhradský, konateľ dm drogerie markt, sa teší z tohto míľnika: „Online shop vidíme ako rozšírenie stacionárneho obchodu. Naši zákazníci si priali, aby mohli získavať informácie o dm sortimente nepretržite. A aj keď bude väčšina ich nákupov aj naďalej uskutočňovaná v predajniach, chceme im ponúknuť aj túto online službu.“

Kombinácia magazínu a online shopu

www.mojadm.sk je kombináciou online magazínu a klasického online shopu. Redakčné príspevky ponúkajú mnohé informácie o dm svete. Nový online shop postupne ponúkne sortiment s viac ako 10 000 výrobkami, ktoré sú dostupné v predajniach, a zároveň bude doplnený aj o online exkluzívne výrobky.

Darček aj zľava na celý nákup

Pri príležitosti spustenia získavajú do konca apríla 2018 tí zákazníci, ktorí sa zaregistrovali v dm online shope a v čase nákupu sú prihlásení vo svojom zákazníckom konte, zľavu 10 % na celý online nákup.  A pri každej objednávke nad 20 eur si, až do rozdania zásob, nájdu v doručenom balíku priložený aj darček v podobe produktu značky dm.

mojadm.sk

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 21:42