Primi Eurovea, najväčšia reštaurácia slovenskej gastroskupiny Medusa Group, prichádza s vynoveným menu aj novou terasou. Jedálny lístok zostavili špeciálne pre Primi šéfkuchári z Talianska a Španielska. Základom noviniek sú regionálne produkty a recepty krajín Stredozemného mora. Nové menu a zrekonštruovaná terasa je zároveň sprevádzaná mediálnou kampaňou.„Už od začiatku júna komunikujeme naše novinky bigboardami. Od 14. 6. sme spustili intenzívnu kampaň vo FUN Rádiu a rádiu Expres, od 17. 6. sú zverejnené citylighty a online kampaň. Nové menu intenzívne podporujeme aj cez náš vernostný program Medusacard,“ dodáva CEO gastroskupiny Peter Štecko.
Rádiospot nahrali samotní tvorcovia menu David a Fiore, ktorého leitmotívom je „spor“ o to, či je lepšia španielska, alebo talianska kuchyňa.Nové menu je doplnené o výrobky pekárne Crustino, ktorú Medusa otvorila len prednedávnom. V Primi Eurovea sa k jedlám podáva pečivo, ktoré bolo vymyslené na mieru novému menu. Nové menu prichádza spolu so zmenou terás Primi Eurovea. Tie neprešli iba rekonštrukciou, ale boli úplne nanovo a na mieru dizajnovo navrhnuté.
Autorom nového menu je Brand Chef Medusa Group, Španiel David Diaz, ktorý veľmi úzko spolupracoval so šéfkuchárom Primi Eurovea, Talianom Fiorenzom Riccim. David pochádza z Katalánska a v Barcelone a Prahe varil v michelinských reštauráciách.
„Keď niekto príde do Primi, chcem, aby si pri jedle spomenul na to, ako to isté jedol na dovolenke v Stredomorí. Pripomenúť mu tento zážitok je pre mňa to najdôležitejšie,“ tvrdí Diaz.