StoryEditor

Markíza mení ľudí na PR oddelení

02.08.2019, 10:45
Autor:
(pš)(pš)redred
Novou posilou je Andrea Macáková, ktorá v minulosti pracovala pre Avon.

PR oddelenie televízie Markíza prechádza zmenami. To najvýraznejšou je, že sem prichádza na poízíciu Senior PR Andrea Macáková. Andrea (na fotografii napravo) v minulosti pracovala na podobných pozíciách pre Avon Cosmetics, neskôr aj v mediálnom dome Ringier Axel Springer Slovakia. 

Ďalšou zmenou je návrat Alexandry Hruškovej (býv. Obuchovej, na fotografii naľavo), ktorá sa na pozíciu PR manažérky vracia po materskej dovolenke. Na pozícii PR manažérky skončila Lenka Horáková, ktorá  sa presúva na pozíciu event koordinátorky v rámci marketingového oddelenia, mimo agendy PR.  Na novej pozícii Social Media manager bude pôsobiť Andreas Bloom (na fotografii v strede). 

Oddelenie PR a marketingu v skupine Markíze vedie Michal Borec, ktorý po nových zmenách vedie časť PR v takejto zostave:

Ľudmila Ráceková, Senior PR manžérka (Spravodajstvo a publicistika, seriál Susedia), Adriana Podobová, PR manžérka (seriál Oteckovia, Extrémne premeny, Dobre vedieť), Alexandra Hrušková, PR manažérka (Tvoja tvár znie povedome, seriál Horná dolná, Chart show), Lukáš Kočíšek, PR manažér (korporátna komunikácia, televízne stanice Doma a Dajto),  Andrea Macáková, Senior PR manažérka (Farma, seriál Sestričky) a Andreas Bloom.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 21:53