Zara
StoryEditor

Najväčšiu predajňu Zara otvoria dnes v Bratislave

15.08.2019, 12:40
Autor:
(red)(red)
V nákupnom centre Avion, ktoré prechádza modernizáciou.

V nákupnom centre Avion v Bratislave dnes otvoria najväčšiu predajňu úspešnej španielskej značky Zara na Slovensku. Pôvodná predajňa značky Zara, ktorá je súčasťou španielskej módnej skupiny Inditex, bola v Avione otvorená v októbri 2008. Nová predajňa Zara sa presunula do nových priestorov, kde bude na dvoch podlažiach, na ploche s rozlohou takmer 4 000 m2, ponúkať dámsku, pánsku a detskú módu.

Otvorenie úplne novej predajne Zara je súčasť projektu modernizácie centra, ktorý Avion spustilo pred dvomi rokmi. Po otvorení hypermarketu Kaufland koncom roka 2017 začal Avion výstavbu modernej gastro pasáže s celkovou rozlohou 8 000 m2. Tá dnes ponúka domácu, zahraničnú či street-foodovú kuchyňu v dizajnovom prostredí z dielne architekta Pavla Suchánka. Súčasťou projektu je aj detský svet Buppi a relaxačné zóny. Sezónne je zákazníkom k dispozícii vonkajšia terasa na 1. poschodí.

Modernizáciou, ktorá sa skončí koncom tohto leta, prejde viac ako tretina zo 150 predajní. Približne 50 predajní s celkovou plochou takmer 20-tisíc m2 zmení dizajn interiéru, umiestnenie v rámci centra, alebo rozšíri predajnú plochu.

„Modernizáciou chceme vyjsť v ústrety aktuálnym spotrebiteľským trendom. Zákazníci sú náročnejší a vyžadujú pri nakupovaní nielen príjemnú atmosféru, ľahkú dostupnosť, ale aj moderný interiér, kde sa stretávajú a cítia sa príjemne. V dnešnej silnej konkurencii nákupných možností a online nakupovania sú inovácie a počúvanie potrieb návštevníkov pre nákupné centrá, ktoré chcú uspieť, veľmi dôležité,“ hovorí Katarína Michaliaková, marketingová manažérka nákupného centra AVION v Bratislave, ktoré vlastní a spravuje developer INGKA Centres Slovensko.

„Po dokončení tejto rozsiahlej modernizácie Avion posilní svoju pozíciu najväčšieho nákupného centra na Slovensku s množstvom trendových nákupných možností pre všetky vekové kategórie,“  dodáva Katarína Michaliaková. 

Modernizácia sa netýka len interiéru nákupného centra. K existujúcim 3 600 parkovacím miestam pribudli novovybudované parkovacie miesta pre zákazníkov vonkajších obchodov Prespánok, Dr.Vet a Super ZOO. Celkovo v Avione do konca roka pribudne 25 nových predajní.

Nové značky v Avione od januára do augusta 2019:

MÓDA, OBUV A DOPLNKY
CCC
CALZEDONIA
ALDO
HEAVY TOOLS
LARA BAGS
GUESS
LINDEX
MOHITO
SIZEER
FUSAKLE
ZARA 

SLUŽBY A DOMÁCNOSŤ
TESCOMA
SUPER ZOO a veterinárna klinika Dr.Vet
ZSE centrum
RHAPIS
BIOPARK 

ŠPERKY
TOUS
HALADA
KLENOTY AURUM 

KRÁSA
DOUGLAS 

GASTRO a KAVIARNE
LOKŠÁREŇ
CAFEPOINT
SMOOTHIE 2.0 

ZÁBAVA
BRLOH
BUPPI

01 - Modified: 2017-11-20 12:03:09 - Feat.: - Title: V Avione pribudne do leta nový foodcourt
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. apríl 2024 07:37