StoryEditor

Ledové Kaštany dostali nový obal a pozmenili logo

01.10.2019, 11:10
Autor:
TSTS
Kampaň zastrešuje Zaraguza a PR podporu For PR.

Čokoládová tyčinka Ledové Kaštany prichádza v novom obale. Cieľom nového, čistejšieho dizajnu je jasnejšia a prehľadnejšia komunikácia typu čokolády a zlepšenie vnímanej hodnoty produktu.

Nový obal v podobe matnej metalickej fólie v štyroch farbách doplnila aj drobná zmena loga, kde sa pridali grafické prvky čokolády.  Ledové Kaštany

Prebiehajúca televízna kampaň bude rozšírená o tag-on, ktorý upozorní na nový atraktívny dizajn obalu pri zachovaní osvedčenej receptúry.

​POS materiály doplní v obchodoch nový kľúčový vizuál. Ledové Kaštany

​“Receptúra zostáva stále rovnaká, chuť ani kvalita sa nemenia,” komentuje novinku brand manažérka Adenike Gbadeboriová. “Zámerom značky je nielen ponúknuť rôznorodosť stálym spotrebiteľom, ale zároveň osloviť aj nových záujemcov, ktorí sa s mimoriadnym čokoládovým zážitkom z Kaštanov ešte nestretli.”

Portfólio značky doplnili v januári tohto roku nové Ledové Kaštany v mliečnej čokoláde. Novinka sa pridala k trom ostávajúcim variantom - Ledové Kaštany original, Ledové Kaštany extra dark a Ledové Kaštany v bielej čokoláde. Všetky varianty v nových obaloch sú pre spotrebiteľov dostupné od septembra tohto roku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 05:29