StoryEditor

Panasonic v strednej a východnej Európe má nového generálneho riaditeľa

28.10.2019, 16:33
Autor:
redred
David Preece bol do funkcie vymenovaný začiatkom októbra.

David Preece je novým generálnym riaditeľom spoločnosti Panasonic pre región strednej a východnej Európy. Do funkcie bol vymenovaný 1. októbra 2019.

David Preece začal pracovať v spoločnosti Panasonic v Spojenom kráľovstve v roku 1991. Predtým bol zamestnancom japonskej spoločnosti Roland Corporation, ktorá sa zaoberá výrobou elektronických hudobných nástrojov. V rámci pôsobenia v spoločnosti Panasonic prešiel viacerými marketingovými a obchodnými pozíciami na rôznych európskych trhoch. V roku 2013 sa presunul do marketingovej centrály firmy v Nemecku ako riaditeľ stratégie značky a od roku 2015 pôsobil v Spojenom kráľovstve ako riaditeľ marketingu a zástupca generálneho riaditeľa.

K svojmu vymenovaniu do funkcie David Preece uviedol: „Prichádzam z trhu, kde Panasonic dokázal získať dominantný podiel spotrebiteľského trhu v oblasti OLED, digitálnych fotoaparátov, audia, videa, kuchynských spotrebičov, telefónnych prístrojov a prístrojov pre starostlivosť o telo. V rámci európskeho regiónu vidím veľa príležitostí, ako náš biznis rozšíriť. Popri našich kľúčových výrobkoch v oblastiach audio-video a televízorov vidím obrovský potenciál rastu najmä na stále sa zväčšujúcom trhu starostlivosti o telo. Tu je Panasonic jednotkou na japonskom trhu a vníma Európu ako kľúčový trh pre ďalšiu expanziu. Rovnako je to v prípade slúchadiel, kde spoločnosť Panasonic zvyšuje investície do vývoja, aby mohla poskytnúť jedinečné inovácie. Spoločnosť zažíva zaujímavé zmeny a ja sa teším na posilnenie vzťahov s obchodníkmi v regióne a na vytváranie vzájomne výhodných predajných aktivít.“

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:55