Nestea
StoryEditor

Ľadové čaje NESTEA majú nového distribútora. Zmena prinesie aj uvedenie nových príchutí

11.12.2019, 07:59
Autor:
TSTS
K existujúcim príchutiam pribudnú dve nové.

Spoločnosť Maspex a spoločnosť Nestlé Waters spojili svoje sily a oznámili podpis partnerstva pre distribúciu značky ľadových čajov NESTEA v Slovenskej a Českej republike. Nové partnerstvo vstupuje do platnosti od 1. 1. 2020. Zmena prinesie uvedenie nových príchutí a masívnu marketingovú podporu značky.

Spoločnosť Maspex, ktorá má vo svojom portfóliu úspešné značky ako Relax, Kubík, River či Tiger, sa partnerstvom s NESTEA dostáva do segmentu ľadových čajov, kde doteraz chýbala.

„Maspex tak preniká do dôležitého a stabilného segmentu a posilňuje svoje líderské pozície v kategórii nealkoholických nápojov v SR a ČR. Veríme, že taká silná a známa značka ako NESTEA, navyše s bohatou tradíciou, pomôže našej spoločnosti rásť a upevní našu líderskú pozíciu,“ povedala Wioleta Czaja, generálna riaditeľka Maspex Slovakia Trade a Maspex Czech.

Na slovenskom aj českom trhu budú ľadové čaje NESTEA dostupné v plastových fľašiach s objemom 0,5 l a 1,5 l. Spotrebitelia budú mať na výber z dvoch známych a dvoch nových príchutí: čierny ľadový čaj s príchuťou citrónu, čierny ľadový čaj s príchuťou broskyne a novinky – zelený ľadový čaj s príchuťou mixu citrusov a zelený ľadový čaj s príchuťou jahody & aloe vera.

Na jar 2020 Maspex navyše plánuje podporiť novú značku masívnou marketingovou kampaňou, ktorá má prebiehať v televízii, v online prostredí a na sociálnych sieťach, v mieste predaja, out of home aj v PR prostredí.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 08:38