archív
StoryEditor

Mediálka ZenithMedia rozširuje portfólio klientov

17.12.2019, 23:58
Autor:
redred
Pod jej krídla pribudne SSE, v tendri si agentúra obhájila aj spoluprácu s Nestlé.

Agentúra Zenith uspela vo výberovom konaní pre novú mediálnu agentúru realizovanom spoločnosťou Stredoslovenská energetika. Od 1.januára budúceho roka tak  bude pre SSE zastrešovať komplexný mediálny servis od stratégie, plánovania, cez nákup až po vyhodnocovanie kampaní. Hovorí Miriam Miartušová, vedúca odboru Marketing v SSE: „Pre spoluprácu s mediálnou agentúrou Zenith sme sa rozhodli na základe kompetencií, ktoré preukázali počas trvania celého výberového konania.“

Agentúre zvíťazila vo výberovom procese, ktorý trval viac než pol roka. Príchodom nového klienta si tak Zenith rozšíri svoje portfólio klientov o veľmi zaujímavý segment energetiky a služieb.

Koncom októbra Zenith uspel v ďalšom výberovom konaní. Po šiestich rokoch partnerstva sa Nestlé Slovensko rozhodlo predĺžiť spoluprácu s komunikačnou skupinou Publicis Groupe v oblasti mediálnej stratégie, plánovania a nákupu médií. Stalo sa tak potom, čo skupina zastúpená agentúrou Zenith Slovensko zvíťazila v tendri vypísanom v prvej polovici tohto roka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 10:15