StoryEditor

MADE BY VACULIK tento rok nerozdával darčeky

20.12.2019, 09:39
Autor:
TSTS
Rozpočet na PF-ky daroval Dobrému anjelovi.

Reklamná agentúra MADE BY VACULIK poňala tohtoročné PFky netradične. Svojim klientom a partnerom darovala niečo, čo sa nedá kúpiť – DOBRÝ pocit.

Rozpočet, ktorý by za normálnych okolností minula na výrobu a kúpu darčekov sa rozhodla aj v ich mene darovať Dobrému anjelovi.Všetci sa tak stali súčasťou tzv. DOBREJ PF a spravili krajšie sviatky rodinám, ktoré bojujú s ťažkou chorobou.

Dobrý pocit umocnila agentúra prekvapením v podobe anjelskej verzie známej vianočnej koledy Tichá noc, ktorú naspievala Nora Ibsenová z kapely Fallgrapp, a ktorá je k dispozícii na webovej stránke www.dobrapf.sk

Do projektu sa zapojili aj ďalší ľudia mimo agentúry, ktorí pomohli po hudobnej i vizuálnej stránke bez nároku na honorár.

„Každý rok sa kupujú darčeky a tlačia sa PFky, ktoré si pravdepodobne aj tak nikto nenechá naveky. Vždy sú v tom tisíce eur, ktoré by mohli niekomu naozaj pomôcť. Namiesto toho sme chceli klientov obdarovať dobrým pocitom z toho, že aj v ich mene prispejeme na dobrú vec. Sme vďační, že sa našlo toľko ľudí ochotných pridať sa nezištne k tomuto mini projektu – napríklad Nora Ibsenová, ktorá naspievala aj pieseň pre kampaň Dobrého anjela Cez okno, ilustrátorka Mária Nerádová, Roland Kánik, Pavol Eichler, Lukáš Plechlo a ďalší,“ hovorí senior copywriter MADE BY VACULIK Milan Bielik.

Na PFke sa podieľali:

Koleda - spev: Nora Ibsenová
Hudba: Roland Kánik
Animácia: Lukáš Plechlo
Web: Pavol Eichler
Ilustrátorka: Mária Nerádová
Creative director: Peter Ižo
Strategy: Marek Krištof
Idea / copywriting: Milan Bielik, Tímea Juríčková
Art director: Michal Nagy, Martin Schurdák
Social media manager: Mário Lapoš
Account manager: Petra Barčáková

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:34