StoryEditor

Herečka predávala sviečku, ktorá vonia ako jej vagína

14.01.2020, 09:10
Autor:
redred
Ide o bizarný žart alebo promo novej šou?

Herečka a režisérka Gwyneth Paltrow je známa tým, že nemá problém hovoriť o sexe, sexuálnych praktikách a s obľubou venuje pozornosť ženskému pohlavnému orgánu.

Mnohých preto neprekvapilo, keď uverejnila informáciu o tom, že predáva sviečku, ktorá má vôňu ako jej vagína.

Bizarná sviečka s názvom „Toto vonia ako moja vagína“ mala cenu približne 70 eur a momentálne je na stránke Goop, ktorú Paltrow vlastní, vypredaná.

Goop

Expertka Paltrow sa neslávne dostala do povedomia, keď na svojom blogu odporúčala rôzne praktiky týkajúce sa vagíny, s ktorými ani jeden z oslovených odborníkov nesúhlasil.  Za "nesprávne marketingové tvrdenia", ktoré neboli podložené vedou tiež v minulosti dostala pokutu 145 000 dolárov. Odvtedy je niekedy označovaná za pseudovedkyňu. 

Je otázne, či bola sviečka zaradená k ostatným vôňam iba na vyskúšanie záujmu spotrebiteľov,  alebo ide o marketingový ťah nahnať záujemcov a zvedavcov do internetového obchodu, ktorého súčasťou je aj niečo ako sexuálna poradňa a blog. 

Gwyneth Paltrow nedávno oznámila aj spoluprácu s Netflixom- pripravuje s ním šou s názvom The Goop Lab.

Podľa zahraničných médií je preto možné, že predaj sviečky úzko súvisí s tým, že Paltrow chce propagovať novinku, ktorú s internetovou televíziou Netflix pripravuje. 

Reklamný plagát, ktorý Netflix spolu s trailerom uverejnil je kritizovaný kvôli tomu, že vyzerá akoby šou nebola o ničom inom, iba o vagíne.

Adweek

​Na Twitteri sa k vizuálu vyjadrilo viacero používateľov, väčšina z nich je skôr znepokojená a vyzýva Netflix, aby od toho odstúpil.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:38