Digital PIE
StoryEditor

Posledná šanca prihlásiť sa do súťaže o najlepšiu digitálnu reklamu

30.01.2020, 12:52
Autor:
redred
Digital PIE uzatvára registráciu už o pár dní.

3. februára sa zatvára registrácia do súťaže Digital PIE o najlepší digitálny projekt. Agentúry si aj v tomto roku budú môcť zmerať sily  v troch kategóriách - Performance, Idea a Execution. Novinkou v tomto roku je kategória Digital Media Solution.

Cieľom Digital PIE je ohodnotiť najlepšie slovenské projekty v oblasti digitálneho marketingu za uplynulý rok. O víťazných projektoch sa rozhoduje dvojfázovo, čím sa podľa organizátorov zaistí čo najväčšia transparentnosť hodnotenia. Predsedom poroty v tomto ročníku je Pavel Hacker, Managing Director, Bamboo Labs.

Porota bude posudzovať výkon kampaní (Performance), originalitu nápadu (Idea) a ich spracovanie (Execution). Práce môžu súťažiť v jednej, dvoch alebo všetkých troch kategóriách naraz a počet prác, prihlásených do jednotlivých kategórií od jedného prihlasovateľa, nie je obmedzený. Združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia prichádza so špeciálnym ocenením DIGITAL MEDIA SOLUTION, ktorého cieľom je oceniť a zviditeľniť inovatívne, hodnotné a úspešné digitálne mediálne riešenia z oblasti slovenského digitálu. 

Digital PIE je súťaž pod záštitou Asociácie digitálnych marketingových agentúr (ADMA),  vzniká v spolupráci s organizátorom RULEZZ konferencií TheMarketers.biz. Partnerom súťaže je Združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 06:37