Youtube
StoryEditor

PR komunikáciu cestovky Invia bude zabezpečovať agentúra MEDIA CENTRAL

31.01.2020, 07:54
Autor:
TSTS
Okrem PR služieb poskytne agentúra aj externého hovorcu.

PR služby pre cestovnú agentúru Invia bude v roku 2020 zabezpečovať na Slovensku komunikačná agentúra MEDIA CENTRAL. Stala sa víťazom tendra, ktorý spoločnosť Invia vyhlásila vlani v septembri. Okrem PR služieb na slovenskom mediálnom trhu, bude MEDIA CENTRAL poskytovať spoločnosti Invia aj služby externého tlačového hovorcu, prostredníctvom Heleny Tomkovej. 

„Doteraz sme komunikáciu s médiami riešili z Českej republiky. Vedenie spoločnosti Invia sa rozhodlo od roku 2020 posilniť mediálne výstupy v slovenských médiách. Zároveň sme chceli disponovať aj na Slovensku človekom na pozícii hovorcu, ktorý bude dostupný pre novinársku sféru,“ vysvetlil dôvody vypísania tendra Jakub Mináč, marketingový manažér Invia pre SR. Pri výbere v tendri zohrali podľa neho úlohu predchádzajúce referencie agentúry MEDIA CENTRAL a tiež nápady, ktoré agentúra prezentovala v súťaži. 

„Sme veľmi radi, že sme získali cestovnú agentúru Invia do portfólia našich klientov. Celý tím agentúry MEDIA CENTRAL má k cestovaniu blízko nielen pracovne, ale aj súkromne a preto veríme, že táto spolupráca bude úspešná,“ povedala nová externá hovorkyňa cestovnej agentúry Invia Helena Tomková. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 22:53