StoryEditor

ASKO prichádza s novou marketingovou kampaňou

03.02.2020, 11:25
Autor:
TSTS
Prebiehať bude počas celého roka 2020.

Jeden z najväčších predajcov nábytku na českom a slovenskom trhu, spoločnosť ASKO-Nábytok, prichádza s novou marketingovou kampaňou „Jednotka pre Váš domov“.

​Cieľom kampane je ukázať spoločnosť ASKO-Nábytok ako prvú voľbu pri výbere nábytku a predstaviť ju ako experta v oblasti sedacích súprav, spální a kuchýň. „Prvá komunikačná vlna s touto témou odštartovala v januári a táto tématická linka bude sprevádzať ASKO-Nábytok v priebehu celého roka 2020,“ vysvetľuje Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti.

Tradícia spoločnosti ASKO-Nábytok spadá už do roku 1991, kedy otvorila prvú predajňu v Prahe. V súčasnosti ponúka v 13 českých a siedmich slovenských predajniach rozsiahly sortiment nábytku pre širokú cieľovú skupinu. Spoločnosť neustále zlepšuje svoje služby a stavia zákazníkov na prvé miesto. V súčasnosti vedľa odborného poradenstva, plánovania nábytku na mieru alebo kuchynských štúdií, ktoré vznikali vo vlaňajšom roku na všetkých pobočkách, prevádzkuje tiež e-shop a službu Click & Collect. Tá popri klasickom internetovom nákupe ponúka zákazníkom možnosť vyzdvihnúť si objednaný tovar priamo na predajni.

Práve z orientácie na zákaznícky servis vychádza hlavná myšlienka nielen novej marketingovej kampane, ale aj celého smerovania spoločnosti ASKO-Nábytok. „Chceme byť prvou voľbou našich zákazníkov, ak sa rozhodnú pre kúpu akéhokoľvek kusu nábytku. Zároveň chceme byť predajcom s najlepším servisom a službami pre zákazníkov. I naďalej potom chceme zostať jednotkou v internetovom obchode na trhu s nábytkom,“ uvádza marketingová riaditeľka Štěpánová.

Nová kampaň bude prezentovať všetky vizuály, ktoré budú k dispozícii v printe, online, na verejných plochách v miestach predaja. „Rovnako je to i s televíznou kampaňou, ktorá bude prebiehať v priebehu celého roka,“ uzatvára Štěpánová.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 10:05