StoryEditor

Online krčmu dnes otvoril Fireball. Na svoju aplikáciu chce vyzbierať 20-tisíc dolárov

02.04.2020, 13:40
Autor:
redred
Herné štúdio Fireball dnes spustilo crowdfundingovú kampaň.

Pražské indie herné štúdio Fireball, ktoré pracuje na vývoji mobilnej role-playingovej aplikácie, dnes spustilo crowdfundingovú kampaň na platforme Kickstarter.

Kampaň je štylizovaná do prostredia stredovekej putiky a návštevníci si môžu z jedálneho lístka vybrať zo 13 cenovo rozdielnych pokrmov - teda odmien. Odmeny začínajú na 2 dolároch a končia na sume 5 000 dolárov.

Fireball

​Ľudia, ktorí projekt finančne podporia, získajú prístup k prvej verzii aplikácie (tá bude spustená tento rok v lete), možnosť nechať si v spolupráci s tímom vyvoriť vlastný prvok do hry (objekt, príšeru či stavbu), či dokonca osobnú pozvánku na oslavu spustenia aplikácie.

Celková suma, ktorá by mala byť počas kampane vybraná, je 20-tisíc dolárov. Prispievať bude možné po dobu jedného mesiaca, teda do 1. mája 2020. Spoločne s crowdfundingom bol dnes zverejnený aj oficiálny trailer.

Fireball je mobilná aplikácia, ktorá prevádza tradične role-playingové hry do mobilného prostredia. "Veľa ľudí teraz zabíja čas sekaním ovocia alebo drvením cukroviniek. Som si ale istý, že keby dali šancu role-playing, naozaj by si ho zamilovali. Na rozdiel od nenáročných mobilných hier totiž rozvíja kreativitu a pomáha utužovať priateľstvo. Vytvoríte si počas neho veľa zážitkov so svojimi priateľmi, a to z jedinečných fantasy svetov," uviedol Jan Roose, zakladateľ a CEO spoločnosti Fireball.

01 - Modified: 2020-05-11 13:21:05 - Feat.: 0 - Title: Strategický online denník: Prinášame najnovšie informácie z marketingu a médií v čase pandémie
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 09:08