archív
StoryEditor

Pomoc pre firmy od Generations a 2muse

10.04.2020, 10:36
Autor:
redred
Projekt s názvom Iniciatíva chce pomôcť podnikateľom, firmám a mestám

Je tu ďalšia pomoc pre podnikateľov a značky. Firmám, ktoré sa dostali do problémov alebo potrebujú pomôcť s ďalším smerovaním, sa rozhodli podať pomocnú ruku brandingová agentúra Generations a prieskumná agentúra 2muse. Obe pojili sily na pomoc slovenským podnikateľom, firmám a mestám v spoločnom projekte s názvom Iniciatíva, ktorý je zameraný na tri skupiny značiek. Projektom Iniciatíva chcú pomôcť na základe získaných dát a know-how oboch agentúr posunúť podnikanie správnym smerom v komplikovaných časoch. Desiatim podnikateľom a malým firmám ponúknu agentúry svoje služby na tri mesiace pro bono, desiatim stredným firmám za 1000 eur mesačne a desiatim veľkým značkám za 2000 eur mesačne.

“V prvej fáze Iniciatívy na základe definovaných kritérií získame všetky možné dáta o potenciáli trhu, cieľových skupinách a postojoch ľudí voči značke, produktu alebo službe”, hovorí managing director 2muse, Michal Vyšinský.

“Následne vytvoríme marketingovú stratégiu prispôsobenú dátam a mimoriadnej situácii. Rovnako pripravíme návrh komunikácie,” dopĺňa ho Daniel Bradáč, managing partner brandingovej agentúry Generations.

Obaja dodávajú: “Naše názory na biznis, marketing a branding sa formovali počas našej nepretržitej 15 ročnej spolupráce. Poznáme prostredie veľkých značiek aj menších podnikateľov. Navyše obaja podnikáme. Rozprávame sa o biznise a situácii na trhu veľmi často. A keďže sme aj priatelia, nie je nám ľahostajná ani budúcnosť našich detí, či tejto krajiny. Máme preto záujem ponúknuť unikátnu kombináciu nášho know-how firmám, ktoré to potrebujú. Aby to malo význam, tak to chceme robiť počas obdobia spolupráce 3x. Partnerské firmy tak získajú, či už pro bono, alebo za zlomkovú cenu, cenné dáta k podnikaniu a návrh marketingovej stratégie na takmer 6 mesiacov.”

Firmy následne zapracujú toto know-how do svojho podnikania. Po mesiaci sa odmeria progres a celý postup sa ešte dvakrát zopakuje. Značky vďaka projektu získajú cenné informácie o svojom fungovaní a update svojej internej a externej komunikácie založený na dátach z prieskumov. Firmám, ktoré sa dostali do problémov alebo potrebujú pomôcť s ďalším smerovaním, podajú agentúry v rámci projektu Iniciatíva pomocnú ruku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:54