Dago
StoryEditor

Česká in - store agentúra Dago pôsobí od júna aj na Slovensku

15.06.2020, 11:05
Autor:
redred
Firma ponúka tiež logistický systém pre online prehľad a správu POP projektov.

Česká in-store komunikačná agentúra Dago otvorila od júna v Bratislave novú slovenskú kanceláriu. Pobočka umožní rýchlejšie reagovať na potreby miestneho trhu a poskytne zákazníkom stabilné zázemie pre ich POS projekty a realizáciu. Ako novinku na trhu ponúka Dago tiež logistický systém pre online prehľad a správu POP projektov.

Komunikačné riešenia, ktoré podporujú predaj priamo v predajniach, dodáva agentúra na slovenský trh už niekoľko rokov. „Slovenskí nakupujúci sa doteraz mohli stretnúť s množstvom úspešných realizácií pre našich miestnych klientov, napríklad Nestlé Slovensko, Stock SK, Karlovarské minerálne vody, Coca-Cola SK, Heineken SK, Pernod Ricard a ďalšie. Staviame teda na dlhodobých skúsenostiach a bohatých znalostiach miestneho prostredia,“ hovorí Ľuboš Plačko z agentúry Dago, ktorý bude mať projekty pre slovenských klientov na starosti.

Otvorením bratislavskej kancelárie firma tiež reaguje na mnohé zahraničné spoločnosti, ktoré už na Slovensku pobočky pre podporu svojich aktivít na tomto trhu majú. „Klientom zaistíme kreatívne premyslené POP riešenia, do ktorých implementujeme shoppercentrické princípy a aktuálne svetové trendy. Tak to bolo napríklad u endcapov pre kávové kapsule Dolce Gusto. U zákazníka vzbudzujú záujem okrem iného veľkými levitujúcimi kapsulami, ktoré vyvolávajú v súlade s imidžom značky pocit modernosti a nadčasovosti,“ komentuje Ľuboš Plačko z Daga.

Agentúra plánuje do konca tohto roka zamestnať na Slovensku päť pracovníkov, ktorí sa budú starať o podporu realizácií POP riešení na miestnom trhu. Pri spracovaní zákaziek využíva agentúra vlastné kreatívne, vývojové a výrobné stredisko sídliace v Česku.

Dago je česká fullservisová POP komunikačná agentúra s vlastnou výrobou, ktorá funguje už od roku 1993. Pracuje pre približne stovku klientov z oblasti FMCG, elektroniky, farmácie, finančných služieb a ďalších segmentov. Navrhuje komplexné POP komunikačné kampane aj jednotlivé aplikácie od grafických a dizajnérskych návrhov, vývoja, sériovej výroby až po implementáciu do cieľových miest predaja.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 16:45