StoryEditor

Kampaň na podporu domáceho turizmu v cudzom jazyku

22.07.2020, 08:25
Autor:
redred
Pre OOCR Malé Karpaty ju pripravila agentúra Respect APP.

OOCR Malé Karpaty spúšťa komunikáciu, v ktorej prirovnáva krásy regiónu k svetovým turistickým destináciám. Kampaň pripravila agentúra Respect APP. Z verejných zdrojov ju podporilo Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Ústredným prvkom vizuálov sú ľudia prihovárajúci sa z oblastí regiónu v rôznych cudzích jazykoch. Vždy podľa toho, kam boli Slováci za daným zážitkom zvyknutí cestovať.

Respect APP

Načo by človek chodil za keramikou do Portugalska, keď niečo podobné môžete zažiť v keramických dielňach v Modre a Pezinku? Prečo cestovať do Chorvátska, keď pri vode sa dá skvele oddýchnuť aj v Hoteli pod Lipou v Modre? Je naozaj nutné merať cestu do Toskánska? Veď skvelé víno máme aj vo vínnych pivniciach Pezinského zámku. Aj takéto otázky by mala v ľuďoch vzbudiť dvojmesačná online komunikácia oblastnej organizácie cestovného ruchu.

Respect APP

„Podporujeme a vytvárame podmienky na rozvoj cestovného ruchu v Malokarpatskom regióne. Tvoríme spoločný marketing pre svojich členov a zároveň máme za úlohu podieľať sa aj na ich individuálnej propagácii. Rozhodli sme sa teda na dramatickú situáciu, ktorú nám priniesla tohtoročná jar, pružne zareagovať reklamnou kampaňou. Kedy je predsa lepší čas objavovať Slovensko, ak nie teraz?“ hovorí Zuzana Tichá, výkonná riaditeľka OOCR Malé Karpaty.

Kampaň bude nasadená najmä na sociálnych sieťach, GDN a Strossle.

„Tešíme sa z nového klienta. Komunikovať v týchto časoch tému podpory domáceho cestovného ruchu je veľmi potrebné a sme radi, že sme toho súčasťou,“ dodáva Yolka Udičová.

Vizitka kampane:

Kreatívny riaditeľ: Peter Michalka
Stratégia: Yolka Udičová
Art director: Naďa Lukáčiková, Michal Kvasnica
Fotograf: Welin Nagyová
Produkcia: Viktor Kamenický
Copywriter: Lukáš Lukonič 
Digital manager: Michaela Martonová 
Account manager: Lucia Bocová 

Respect APP

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 22:55