archív
StoryEditor

Už zajtra sa začína Deň narcisov Špeciál

30.07.2020, 11:52
Autor:
(pš)(pš)
Dobrovoľníkov v uliciach nestretnete, zbierka sa presunula do vybraných obchodov a do onlinu.

Deň narcisov je verejno-prospešná finančná zbierka Ligy proti rakovine, ktorá sa každý rok koná v apríli. V dôsledku pandémie sa posunul nielen tento termín, ale aj spôsob podpory tohto projektu. Všetky aktivity budú prebiehať v online a vo vybraných obchodných reťazcoch, od posledného júlového dňa do 14. augusta.

Pri tejto príležitosti sa zmenil nielen názov, no i spôsoby akými môžu záujemcovia získať narcis. „Vieme, že narcis sa za 23 rokov realizácie Dňa narcisov stal symbolom pomoci, prejavu spolupatričnosti, nádeje. Vieme, že ho ľudia prijímajú od tisícok našich dobrovoľníkov. Tento rok to  možné nebolo. My vám však narcis chceme ponúknuť. Preto sme o spoluprácu poprosili obchodné reťazce a mnohé z nich súhlasne zareagovali. A tak, ak si pôjdete 31. júla nakúpiť, uspokojiť svoje fyzické potreby, môžete zároveň uspokojiť i duševné potreby tých, pre ktorých zbierku robíme. Za každý pripnutý narcis, za každý príspevok na podporu onkologických pacientov úprimne ďakujeme,“ vysvetľuje výkonná riaditeľka nadácie Liga proti rakovine Eva Kováčová.

Ak chcete podporiť zbierku Deň narcisov špeciál, môžete tak urobiť už v piatok 31. júla vo vybraných predajniach a banke: v Slovenskej sporiteľni, Bille, vo Freshi, Terne a Kraji, Labaš predajniach, Tescu, dm drogériách, Teta drogériách a 101 drogériách.

Ak chcete podporiť projekt prostredníctvom internetu, môžete tak urobiť tu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 12:19