Landlord GO
StoryEditor

Nakupovanie nehnuteľností v online svete. Môžete vlastniť Michalskú bránu či Empire State Buliding

13.08.2020, 09:35
Autor:
redred
Namiesto zbierania pokémonov, investujete do známych budov a pamiatok po celom svete.

Prechádzate sa po ulici a všimnete si, že sa niečo zmenilo. Rýchlo si vytiahnete mobil a kontrolujete, či sú nehnuteľnosti okolo vás dostupné, pretože nové budovy môžete získať ako prvý.  Všetci sme súčasťou virtuálnej mapy. Na svete dnes máme viac ako 3 miliardy mobilných zariadení a tie zanechávajú bilióny dátových stôp nepoužitých. Zmes digitálneho a reálneho sveta si môžu hráči vyskúšať v hre Landlord GO.

Landlord Go je hra od spoločnosti Reality, ktorá investuje tieto digitálne „stopy“ zaujímavým spôsobom, pričom hráčom umožní nakupovať, predávať a vyberať nájom za najznámejšie budovy a pamiatky na svete. Táto prvá hra založená na skutočnom svete v rozšírenej realite, ktorá má na celom svete viac ako milión hráčov, používa skutočné budovy, skutočných ľudí a skutočné ceny, aby ste svoje mesto mohli zmeniť na akčnú strategickú hru. Keďže s virtuálnym vlastníctvom obchoduje už viac ako 7 812 hráčov a zaujímajú sa o viac ako 41 255 budov v Bratislave. 

Či už začnete v malom alebo máte veľkú víziu vlastniť Eiffelovu vežu v Paríži alebo budovu Empire State Building v New Yorku, vďaka Landlord Go môžu byť vaše. Poznáte istú časť svojho mesta, o ktorej druhí nevedia? Tieto interné informácie vám môžu vďaka hre Landlord Go priniesť veľké zisky. Ak sa vo vašom okolí otvára nová kaviareň a vy si myslíte, že má potenciál, aby bola úspešná ako Starbucks, prihoďte na ňu a vyberajte nájomné od zástupov ľudí, ktoré tam budú stáť pred dverami.

"Hra Landlord Go je  kópiou hodnôt nehnuteľností v skutočnom svete, ktorá používa údaje ako napríklad vzdialenosť od centra mesta a vybavenie budov. Použitím súboru našich vlastných údajov o nehnuteľnostiach v kombinácii so satelitnými snímkami z NASA, ktoré zobrazujú nočné emisie svetla, sme vytvorili jednu z najrealistickejších hier na obchodovanie s údajmi o nehnuteľnostiach, aká kedy bola vytvorená. Úroveň realistickosti je to, čím sa hra Landlord Go skutočne odlišuje od ostatných. Vždy keď v reálnom živote iný hráč navštívi vašu nehnuteľnosť, v hre vám zaplatí nájom. Čím viac návštevníkov chodí do vašej budovy, tým väčšiu má hodnotu. Vďaka vlastníckej umelej inteligencii a platforme údajov Big Dots dokážeme pridať dáta z reálneho sveta do počítačových a mobilných aplikácií," predstavujú hru v tlačovej správe jej tvorcovia. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:00