FB Nextina
StoryEditor

Agentúra Nextina zastreší komunikáciu SOPHISTIC Pro finance

07.09.2020, 09:55
Autor:
redred
Kľúčovou úlohou agentúry bude budovanie povedomia o značke.

Slovenská sprostredkovateľská spoločnosť SOPHISTIC Pro finance si na komunikáciu vybrala PR agentúru Nextina. Kľúčovou úlohou agentúry bude budovanie povedomia o značke prostredníctvom offline aj online komunikácie.

„SOPHISTIC Pro finance je lídrom v oblasti poskytovania komplexných finančných služieb. Našim cieľom je posilnenie imidžu nielen našej spoločnosti, ale tiež zlepšenia vnímania postavenia finančných agentov. Dosiahnuť to chceme zaujímavou a odvážnou komunikáciou, ako aj vzdelávaním verejnosti,“ hovorí predseda predstavenstva SOPHISTIC Pro finance Radovan Vokurek.

SOPHISTIC Pro finance so sídlom v Čadci, ktorú založili Radoslav Valko a Ján Bušfy, sa poskytovaniu komplexných finančných služieb venuje od roku 2013.

„Sme veľmi rady, že sme dostali príležitosť stáť pri rozbehu offline a online komunikácie. Veríme, že sa nám podarí spoločnými silami naplniť očakávania spoločnosti,“ hovorí Petra Jamrichová z agentúry Nextina.

Agentúra Nextina pôsobí na trhu od roku 2016, jej spoluzakladateľkami sú bývalé novinárky Petra Jamrichová a Marta Kováčová. PR agentúra zastrešuje komunikáciu aj spoločnostiam HMG Advisory Group, Sanagro, Bisnode, Budamar Logistics, Slovenskému zväzu pekárov, cukrárov a cestovinárov, či spoločnosti Arval Slovakia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 15:10