archív
StoryEditor

Zapojte sa do kvízu, staňte sa MarkeKingom a vyhrajte atraktívnu cenu

16.09.2020, 19:19
Autor:
redred
MullenLowe GGK vytvorila test pre priaznivcov reklamy a marketingu.

Reklamná agentúra MullenLowe GGK vytvorila špeciálny kvíz o reklame a marketingu, ktorý preverí znalosti všetkých priaznivcov reklamy a marketingu. Kvíz s názvom MarkeKing pozostáva zo 100 otázok z oblasti reklamy a marketingu, avšak každému testovanému je náhodne vyžrebovaných 20 otázok. Tie je potrebné zodpovedať správne a v čo najkratšom čase.

Zábavný online kvíz je určený pre všetkých, ktorí sa chcú v tejto oblasti otestovať, aj keď primárnou cieľovkou sú ľudia pohybujúci sa vo svete marketingu či reklamy, alebo tí, ktorí tieto odbory študujú. Zapojiť sa môžete už teraz, súťaž sa končí 4. októbra.

Víťaz testu získa atraktívne ceny – štýlové Audi A3 Sportback na jeden týždeň, kurz od Digitálnej akadémie, predplatné Stratégií a hlavne sa stane MarkeKingom! Super ceny sú ale prichystané nielen pre víťaza, ale aj pre tých, ktorí sa umiestnia na druhom a treťom mieste.

„Naša agentúra práve prechádza výraznými zmenami, snažíme sa zlepšovať a zároveň chceme, aby nás naša práca napĺňala. Preto je našou novou filozofiou heslo: Menej pracovať, a viac sa zabávať. A práve preto sme sa pustili do tohto projektu. Nadšenie a radosť z prípravy niečoho zaujímavého nás dostala až sem a verím, že toto naše nadšenie budú zdieľať všetci fanúšikovia reklamy a marketingu. Bavte sa!” hovorí o projekte s nadšením Marek Pajtáš, CEO agentúry MullenLowe GGK.

Cieľom kvízu je nielen pobaviť, ale taktiež vytvoriť v mediálnom priestore udalosť, ktorá zaujme ľudí z brandže, ale aj všeobecnú verejnosť, a zviditeľniť svoju značku aj značky partnerov. Medzi partnerov patria: Stratégie, značka Audi, rádio Expres, spoločnosť BigMedia, mediálna agentúra PanMedia Western, digitálna agentúra ecake, vzdelávací projekt Digitálna Univerzita, portál  startitup.sk, správy z regiónov dnes24.sk a software house QBSW.

Aby sme vás motivovali zapojiť sa, prinášame vám ukážku testu – výber 10 otázok z kvízu.

A ak si ho chcete urobiť celý a vyhrať super ceny, môžete tak urobiť TU.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:46