StoryEditor

ČSOB spustila vlastný podcast. Finančné témy v ňom rozmieňa „Na drobné“

23.02.2022, 14:30
Autor:
redred
Podcast vychádza v dvojtýždňovej periodicite.

Investičné príležitosti, poisťovníctvo, leasing, úvery alebo firemné financovanie. Tieto a ďalšie témy týkajúce sa financií budú pravidelne symbolicky rozmieňané „Na drobné“ v novom podcaste ČSOB. Hosťami jednotlivých epizód budú špecialisti banky, ktorí poslucháčom ponúknu užitočné informácie na základe svojich dlhoročných profesionálnych skúseností.

ČSOB novým podcastom reflektuje trend ich rastúcej obľúbenosti a chce nielen svojim klientom pravidelne prinášať kľúčové informácie a názory odborníkov, ktoré im môžu pomôcť pri rozhodovaní ako najlepšie zhodnotiť svoje financie.

„Podcasty sú fenoménom doby, ktorú žijeme. Pre mnohých z nás sa stali prostriedkom, ako sa pohodlne a efektívne dostať k užitočným informáciám. Práve preto sme sa rozhodli vytvoriť nový komunikačný kanál, ktorý poskytne plnohodnotné, odborné, ale najmä ľudskou formou interpretované informácie zo sveta financií,“ vysvetľuje v tejto súvislosti Mária Horváthová, manažérka komunikácie ČSOB.

Podcast Na drobné vychádza v dvojtýždňovej periodicite. Jeho prvé epizódy sú už dostupné na podcastových platformách ako sú Apple Podcasts, Spotify a Google Podcasts, ako aj na stránke na www.csob.sk/podcasty

ČSOB

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 00:27