Kláštorná Kalcia
StoryEditor

Kláštorná Kalcia sa prebojovala na shortlist Global Water Drinks Awards

20.10.2020, 10:15
Autor:
redred
Dizajn fľaše Kláštorná Kalcia sa dostal na shortlist v kategórii BEST PET.

Znovuzrodená slovenská minerálna voda Kláštorná Kalcia sa prebojovala na shortlist v medzinárodnej súťaži balených vôd Global Water Drinks Awards 2020 v kategóriách BEST NATURAL SPARKLING WATER a BEST PET.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa bude konať online na Global Water Drinks Congress v stredu 21. októbra 2020.

Unikátne zloženie minerálnej vody, spolu s príbehom opätovného oživenia značky v roku 2019 už pod taktovkou spoločnosti Kofola ČeskoSlovensko, zaujali medzinárodnú porotu a Kláštorná Kalcia sa stala finalistom v kategórii BEST NATURAL SPARKLING WATER, teda najlepšia prírodná sýtená voda.

„Keď sme Kláštornú Kalcia uvádzali v roku 2019 na slovenský trh, chceli sme, aby zaujala nielen výnimočným obsahom vápnika a horčíka a svojou chuťou, ale aj dizajnom fľaše a typom použitého materiálu na jej výrobu. Spolu s unikátnou magickou komunikáciou sa nám tak podarilo prekonať naše plánované predajné ciele a dostať Kláštornú Kalcia do domácností po celom ČeskoSlovensku,“ približuje Ivana Králiková, senior brand manažérka pre značku Kláštorná Kalcia, príbeh úspechu značky u slovenského spotrebiteľa, na základe ktorého sa uchádzajú aj o ocenenie v medzinárodnej súťaži Global Water Drinks Awards.

Pri oživení značky Kláštorná Kalcia spoločnosť Kofola stavila aj na kvalitu a dizajn jej balenia. V súlade s dlhodobou snahou spoločnosti o ohľaduplný prístup k životnému prostrediu vybrali fľašu z recyklovaného plastu, teda rPET, ktorý šetrí nielen suroviny, ale jeho výroba spôsobuje podľa odborníkov o 90 percent nižšie emisie CO2 do ovzdušia.

Dizajn fľaše Kláštorná Kalcia nesie podpis slovenského dizajnéra Martina Turzíka a v súťaži Global Water Drinks Awards sa dostal na shortlist v kategórii BEST PET.

​Do produktového portfólia Kofola ČeskoSlovensko patrí Kofola, Rajec, Jupí, Vinea, Jupík, Semtex či ďalšie československé značky Chito, Top Topic a Citro Cola. V licencii vyrába a distribuuje Royal Crown Colu a Oranginu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 09:48