archív
StoryEditor

Rádio Šupa pokračuje. Aj v tomto roku môžu agentúry zabojovať o atraktívnu cenu

08.02.2021, 13:39
Autor:
(pš)(pš)
Ocenenie môžu získať už budúci mesiac.

Aj v tomto roku budú Stratégie v spolupráci iniciatívou Rádio funguje odmeňovať najlepší rádio spot - Rádio šupu. V súťaži Rádio šupa môžu agentúry vyhrať 400 eur, a to vtedy, ak sa porota každý mesiac v Hodnotení reklám zhodne na tom, že ide o výnimočný rádiový spot.

Iniciatívu Rádio funguje zastrešuje Asociácia rádií Slovenska (ARS), ktorá je záujmovým združením rádií Slovenska. Aktuálne má ARS 16 členov a 6 členov rady ARS. ARS je dôležitou informačnou a propagačnou platformou v oblasti rádiového súkromného vysielania.

“Považujeme za veľmi dôležité, že existuje platforma, ktorá hodnotí a oceňuje výnimočné výkony v oblasti reklamnej audio kreatívy. Veríme, že mediálnou podporou a odmeňovaním skvelých prác, ktoré v tejto oblasti vznikajú, motivujeme aj ďalších kreatívcov, aby sa zapojili a rozmýšľali nad tým ako unikátne a originálne sa dá odovzdať reklamné posolstvo aj bez obrazu,” približuje zámery oceňovania rádio spotov prezident Asociácie rozhlasovej reklamy Ivan Antala, ktorý je zároveň generálny riaditeľ Rádia Expres.

Iniciatíva Stratégií so zoskupením komerčných rádií vznikla s cieľom podporiť vnímanie rádia ako atraktívneho, trendy a flexibilného média. Jeho prítomnosť v mediamixe je dôležitá a preto odmenu dostávajú tí, ktorí to urobia funkčne a kreatívne.

Čo treba urobiť, aby agentúry získali Rádio šupu?

  • Prihlásiť svoju prácu v kategórii Rádio do Hodnotenia Stratégii. Prácu môžete prihlásiť každý mesiac viac info kam prihlásiť prácu na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
  • V hodnotení reklám, ktoré sa uskutočňuje každý mesiac, získať od od hodnotiacich zadávateľov ako aj kreatívcov čo najvyššiu známku. Tá musí získať hodnotu viac ako 5.
  • O tom, či práca získa hodnotenie sa musí zhodnúť porota, ktorú tvoria odborníci zo strany zadávateľov ako aj kreatívcov

Rádio šupu budeme v tomto roku udeľovať v Hodnotení, ktoré sa uskutoční v marci. Agentúry tak môžu svoje rádio spoty prihlásiť začiatkom budúceho mesiaca.

 Vypočujte si práce, ktoré boli odmenené Rádio šupou.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 19:44