StoryEditor

Značka Tento predstavila nové logo a zmenu dizajnu

04.05.2021, 11:14
Autor:
redred
Hlavný element novej identity je ovečka.

Značka Tento vstúpila do roku 2021 s viacerými zmenami - upravila logo, osviežila dizajn svojich produktov a vylepšila kvalitu toaletného papiera. Všetko pod záštitou novej komunikácie, ktorá odzrkadľuje kvalitu a zodpovedný prístup značky k životnému prostrediu. 

​ Zmeny identity značky Tento v detaile:

  • vylepšenie kvality 3-vrstového toaletného papiera Tento - je jemnejší, pevný, vyrobený z kvalitných surovín, pochádzajúcich z udržateľne spravovaných lesov. Jemnosť produktom dodáva špeciálne vyvinutá razba s elementom ovečky.
  • zmena loga – na zvýraznenie prepojenia s prírodou  a čistoty značky Tento bol 3D efekt pôvodného loga odstránený a ponechala sa iba kľúčová tmavozelená farba.
  • modernizácia dizajnu obalov s ovečkou ako hlavným elementom - ovečka bola implementovaná do vizuálov kľúčových produktov, pričom spotrebiteľov bude sprevádzať celou komunikáciou. Zároveň prirodzene evokuje čistotu a jemnosť, ktorá sa skrýva za značkou.
  • nová komunikácia Tento s kľúčovým claimom „Jemnosť v súlade s prírodou“ zastrešuje zmenu identity značky. Cieľom je byť kvalitnou a udržateľnou značkou v oblasti hygienických papierových produktov.

    Tento

Produkty Tento, ktoré sa vyrábajú v závode v Žiline, patria od roku 2006 do portfólia spoločnosti Metsä Group, priekopníka v oblasti udržateľného biohospodárstva. Pri výrobe využívajú obnoviteľné a zodpovedne získané suroviny. Vďaka tomu značka Tento ponúka produkty ako toaletný papier alebo kuchynské utierky, ktoré sú ohľaduplnejšie k životnému prostrediu. Pôvod surovín, z ktorých sa vyrábajú je 100 percentne kontrolovateľný a 90 percent dreva použitého v produktoch má certifikát PEFC. Tento patrí medzi najsilnejšie značky v kategórii hygienických papierových výrobkov nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike a Maďarsku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 14:22