StoryEditor

Za Kaufland už hrá aj Craig Ramsay

19.04.2022, 08:05
Autor:
redred
V kampani od THIS IS LOCCO tréner hokejistov prezrádza svoj recept na úspech.

Gordon Ramsay je úspešný kuchár. Craig Ramsay je úspešný tréner slovenskej hokejovej reprezentácie. S podobnosťou ich mien pracuje nová online kampaň pre Kaufland, ktorá vyšla z kuchyne agentúry THIS IS LOCCO. Tréner slovenskej reprezentácie sa stal kuchárom, v spote prezrádza svoj recept na úspech.

Cieľom online kampane bolo odkomunikovať hokejovú súťaž, v ktorej môžu zákazníci za nákup v Kauflande vyhrať letecké zájazdy na Majstrovstvá sveta v hokeji 2022 vo Fínsku a množstvo ďalších cien.

Tvárou kampane sa stal samotný tréner slovenských bronzových hokejistov zo ZOH v Pekingu Craig Ramsay. Divák najprv vo videu očakáva kuchára Gordona Ramsayho, ale následne príde twist, ktorý odhalí nášho trénera. Ramsay potom predstaví svoj recept na výhru, ktorý znie jednoducho: Nakúpte v Kauflande.

„Craiga sme kvôli našej reklame chceli osloviť už niekoľkokrát a sme radi, že sme si to nechali na túto chvíľu a tento nápad. A hlavne, Craig Ramsay je naším stálym zákazníkom, čiže on v tom videu nič nehrá ani nepredstiera,“ hovorí Martin Gärtner, vedúci oddelenia marketingu Kaufland.

„Tešíme sa, že Craig Ramsay súhlasil s účinkovaním v kampani. Je to veľká osobnosť, a hoci má vo videu len jednu repliku, jeho charizma a pozitivita z videa priam sršia,“ hovorí Michal Roháček, senior Copywriter z THIS IS LOCCO.

Súčasťou kampane je okrem online videa aj kľúčový vizuál a rádio spot.

Vizitka kampane:
Klient:
 Kaufland Slovensko
Agentúra: THIS IS LOCCO
Creative Director: Juraj Kováč
Art Director: Juraj Sapara
Copywriter: Michal Roháček
Account Manager: Michal Ružica
Strategy Director: Juraj Kováč
Produkcia: PROTOS PRODUCTIONS
Réžia: Teo Kuhn
Kamera: Maxim Kľujev
Fotograf: Šymon Kliman

archív

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 09:36