StoryEditor

Shell predstavuje novú značku Shell café

18.08.2021, 09:30
Autor:
redred
Koncept je dostupný na všetkých čerpacích staniciach Shell na Slovensku.

Na ceste k ďalšiemu zlepšovaniu ponuky kvalitných služieb nie len pre vodičov predstavuje spoločnosť Shell Slovakia značku Shell Café, ktorá okrem novej ponuky kávy a ďalších výrobkov zahŕňa aj vynovený priestor a kávové kútiky. Shell Café je najnovšou globálnou značkou Skupiny Shell predstavenou vo vybraných európskych krajinách. Koncept Shell Café je dostupný na všetkých čerpacích staniciach Shell na Slovensku.

Spoločnosť Shell uskutočnila rozsiahly prieskum medzi viac ako 10 000 zákazníkmi z piatich európskych krajín, ktorý ukázal, že v mnohých európskych krajinách je káva jedným z hlavných dôvodov, prečo sa ľudia na jej čerpacích staniciach zastavujú. Trendy v oblasti mobility ukazujú, že zákazníci budú pravdepodobne na čerpacích staniciach tráviť v budúcnosti omnoho viac času.

Na Slovensku je nový koncept uvedený na všetky čerpacie stanice Shell. V závislosti na veľkosti a polohe čerpacej stanice budú zákazníkom k dispozícii rôzne formáty predaja kávy – od plnohodnotnej kaviarne s ponukou čerstvo namletej kávy z pákového kávovaru až po kávové kútiky, kde si zákazníci môžu zakúpiť čerstvo pripravenú kávu na cestu so sebou. 

Shell

„Nová značka Shell Café otvára ďalšiu etapu v rozvoji služieb na našich čerpacích staniciach na Slovensku. Chceme zákazníkom ponúknuť čo najlepší zážitok a vysokú kvalitu nielen našej lahodnej kávy. Naše čerpacie stanice sa rýchlo stávajú miestom pre stretávanie a rýchly nákup základných druhov potravín, a zďaleka tak už nie sú iba miestom pre rýchle natankovanie paliva. Shell Café je symbolom nášho záväzku investovať do ďalšieho rozvoja siete našich čerpacích staníc a zlepšovať ich ponuku,“ komentuje uvedenie novej značky Shell Café na slovenský trh Jan Čapský, riaditeľ prevádzky čerpacích staníc Shell na Slovensku a v České republike.

Shell Café je uvádzaná na trh okrem Slovenskej republiky aj v Česku, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Belgicku, Holandsku, Francúzsku, Luxembursku, Poľsku, Bulharsku, Maďarsku, Rusku a na Ukrajine.

01 - Modified: 2017-12-06 13:19:09 - Feat.: - Title: Shell uvádza nový koncept rýchleho občerstvenia delibyShell 02 - Modified: 2017-08-15 08:44:37 - Feat.: - Title: Nová zberateľská kolekcia SHELL oslavuje technologické partnerstvo s BMW M
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:22