Môžu ryby lietať?
StoryEditor

Môžu ryby lietať?

09.10.2015, 13:49
V stredu 7.10.2015 sa v bratislavskom Impact HUB konal VEČER LIETAJÚCICH RÝB, ktorý odštartoval druhý ročník grantovej výzvy pre spoločensky prospešných podnikateľov.
Nadácia PROVIDA v spolupráci s UniCredit Bank a s podporou UniCredit Foundation už po druhýkrát podporí spoločensky prospešných podnikateľov v programe „Môžu ryby lietať?“. Výzva je otvorená do 30.11.2015, medzi 4 najlepšie projekty sa v rámci nej prerozdelí suma 64 000 eur.
 
VEČER LIETAJÚCICH RÝB sa konal v stredu 7.10.2015  sa v bratislavskom Impact HUB. Pre nadáciu Provida ho pripravila fullservisová event & live marketingová agentúra CREATIVE PRO, ktorá aktívne podporuje nadáciu Provida a grantový projekt „Môžu ryby lietať?“.  „Veľmi ma teší, že naša agentúra aj takouto formou mohla podporiť tretí sektor“ vyjadril Štefan Kozák  Managing Director CREATIVE PRO.
 
Kto sú to LIETAJÚCE RYBY? 
Ryby spravidla nelietajú. Ľudia, ktorí pomáhajú ostatným, spravidla nevytvárajú zisk. Ľudia, ktorí tvoria zisk (podnikatelia), ho spravidla nevracajú späť do spoločnosti. Sú však medzi nimi takí, ktorí sa svojím podnikaním sústredia na vytváranie spoločenskej hodnoty, ktorých podnikanie zlepšuje životy tých, ktorí mali menej šťastia, lásky, či zdravia, ktorí skvalitňujú prostredie, v ktorom žijeme. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:38