Krčma si užila rock od skupiny Korben Dallas
StoryEditor

Krčma si užila rock od skupiny Korben Dallas

09.03.2016, 14:57

Takýto exkluzívny koncert vyhral v rámci súťaže Rock Your Krčma sport pub Hattrick v Košiciach.

Krčma naladená na vlnách rocku. Konkrétne v podaní obľúbenej skupiny Korben Dallas s jej frontmanom Jurajom Benetinom. Takýto exkluzívny koncert vyhral v rámci súťaže Rock Your Krčma sport pub Hattrick v Košiciach. Súťaž pre svojich profesionálnych zákazníkov pripravili veľkoobchod METRO v spolupráci s dodávateľom alkoholických nápojov IMPERATOR.

 

Kapela Korben Dallas sa tak stala hlavným programom piatkového večera (19.2.2016) v košickom Hattricku a pre hostí vytvorila neopakovateľnú atmosféru.

„Je to príjemná hudba, veľa pozitívnej energie. Všetko bolo perfektné,“ hovorí diváčka, ktorá si vystúpenie skutočne užívala.

„Experimentujú so zvukmi, používajú veľa echa a jednoducho sú zaujímaví,“ pridáva sa aj mladý Košičan, ktorý zároveň priznáva, že skupinu Korben Dallas dosiaľ naživo nepočul. „Myslím, že hovorím za celú skupinu, ak poviem, že vyzerajú ako celkom príjemní típci,“ povedal aj v mene svojich spoločníkov za stolom.

Koncert si dokonale užila aj ďalšia z návštevníčok. „Skladby boli perfektné. Veľmi dobrý text a super hudba,“ hovorí. Medzi divácky najobľúbenejšie piesne patrili Zlatý jeleň, Bolo nebolo a známy hit skupiny Otec.

 

„Hralo sa nám výborne. Bolo to také komorné,“ zhodnotil bezprostredne po koncerte spevák a gitarista skupiny Juraj Benetin. Dlho vraj nemali koncert, kde by si užili tak priamy kontakt s divákmi. „Aj sme dostali reakcie, že to bolo také, ako keby sme hrali u nich v obývačke,“ dodáva s úsmevom.

Tesne po koncerte sa kapela neutiahla niekam do súkromia - naopak, zostali so svojimi fanúšikmi, robili rozhovory, fotili sa. Aké reakcie dostávali hudobníci priamo od ľudí v košickom podniku? „Veľmi rôzne. Veľa ľudí nám povedalo, že nás nikdy nevideli, čo je výborné. Prišli si nás vypočuť noví ľudia, takže sa veľmi tešíme.“

Spokojný je aj majiteľ košického pubu Miroslav Janitor. „Koncert dopadol výborne, ľudí bolo naozaj dosť. Kapacity prevádzky sa naplnili.“ Pochvaľuje si, že tržby v daný večer boli rapídne vyššie než inokedy.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 16:39