StoryEditor

Evita pre Feminity na Telkáč.TV

01.07.2013, 15:53

Ženský magazín Feminty.sk a platforma Telkáč.TV prinášajú nový letný online seriál.

Ženský magazín Feminty.sk a platforma Telkáč.TV prinášajú od dnešného dňa (1.júla) nový internetový seriál - sériu príbehov pre ženy a o ženách, z pera známej autorky bestsellerov Evity Urbaníkovej s názvom Evita pre Feminity.

Podľa anotácie má ísť o krátke hrané príbehy, ktoré zobrazujú "s vtipom a nadhľadom bežné životné situácie, vážne problémy či rôzne etapy v partnerských vzťahoch." V hlavnej úlohe sa objaví herečka Michaela Čobejová, dopĺňať ju budú aj herečky Zuzana Krónerová či Petra Vajdová.

Platforma Telkáč.TV tak nadväzuje v programe internetových seriálov na sitcom V háji, ktorý môžu návštevníci sledovať už od apríla tohto roku. V hlavných úlohách sa predstavujú Michaela Čobejová, Richard Stanke a Ľuboš Kostelný.


„Bolo to veselé a vtipné písanie. Pre mňa to znamenalo veľkú výzvu, lebo na malom priestore bolo potrebné povedať celú myšlienku, žiadne košaté vety, všetko priamo k veci. A spolupráca s Miškou Čobejovou je vynikajúca!“ povedala spisovateľka Evita Urbaníková.
 

„Knižných publikácií, určených pre dámy, je na trhu pomerne veľa. V internetovom prostredí je však tento formát unikátny. V rámci platformy Telkáč.TV chceme našim používateľom neustále prinášať exkluzívny a zaujímavý obsah. Evita je medzi dámami veľmi obľúbená autorka a jej príbehy si priam žiadajú hrané oživenie. Preto sme sa rozhodli osloviť ju na spoluprácu v rámci internetového média,“ objasnila Jana Zvaríková, produktová manažérka Telkáč.TV.

 

Seriál Evita pre Feminity budú môcť návštevníci bezplatne sledovať počas celého leta každý druhý pondelok na Feminity.sk. Všetky diely sa budú následne archivovať na platforme Telkáč.TV, kde budú záujemcom k dispozícii rovnako bez poplatku. Pilotný diel seriálu už je zverejnený.


 

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
30. apríl 2024 14:01