StoryEditor

Zlatý Bažant s vianočnou kampaňou plnou tradícií

19.12.2014, 10:38
V čase adventu pripravila agentúra dotcom.sk pre klienta Heineken Slovensko onlinovú kampaň s cieľom prezentovať pivo Zlatý Bažant ako súčasť pravých slovenských Vianoc.

Zlatý Bažant sa rozhodol tento rok spojiť priateľov a známych prostredníctvom obľúbenej aktivity – zdobenia stromčeka. Na stránke www.slovenskevianoce.sk majú návštevníci možnosť vyrobiť si vianočné ozdoby niektorou z tradičných techník a následne nimi ozdobiť svoj virtuálny stromček. Pri vytváraní ozdôb sa dozvedia viac o technikách ich výroby a zdieľaním stromčeka môžu svojich blízkych potešiť originálnym odkazom.

“Zlatý Bažant už tradične prispieva svojimi limitovanými edíciami piva k neopakovateľnej vianočnej atmosfére a tento rok sme sa našim fanúšikom rozhodli priblížiť aj niektoré tradičné remeslá. Sme radi, že záujem o tradičné slovenské vianoce je taký veľký a tým viac nás teší, že ich súčasťou môžeme byť aj my,“ povedal Michal Sivko, Brand Manager Zlatý Bažant.

Vianočná kampaň trvá od 1.12. do 23.12.2014. Komunikácia je okrem PPC a bannerovej reklamy podporená aj tematickými postami na Facebooku a interaktívnym postom (www.facebook.com/zlatybazantofficial) tvoriacim možno najvyšší vianočný stromček na svete.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 19:04