V HBO GO je aj nový seriál Hráči (Ballers)
StoryEditor

HBO zverejnilo, koľko Slovákov a Čechov má HBO GO

26.08.2015, 16:50
HBO odhalilo počet predplatiteľov svojej online videotéky HBO GO a vyhlasuje, že je to "najpoužívanejšia VOD služba na Slovensku a v Česku".

Koľko ľudí si na Slovensku alebo v Česku platí za HBO nie je známe. Televízia však dnes zverejnila iný údaj: počet klientov využívajúcich jej digitálnu videotéku HBO GO. Tá má aktuálne dokopy na Slovensku a v Česku 26 tisíc používateľov, uvádza v tlačovej správe.

HBO GO sa zároveň samo vyhlásilo za "najpoužívanejšiu VOD službu na Slovensku a v Česku". Na Slovensku je jediným väčším konkurentom Voyo.sk mediálnej skupiny CME, to však svoje aktuálne čísla nezverejňuje.

HBO GO dostane budúci rok konkurenciu: na Slovensko expanduje online "videopožičovňa" Netflix. Ako prvé o tom informovali Stratégie už vo februári.

Počet zákazníkov klasického HBO je vyšší: službu HBO GO majú k dispozícii zadarmo ak sú predplatiteľmi televízie HBO, no nie vo všetkých prípadoch. Závisí to od dohody HBO s káblovkami. Napríklad UPC Broadband Slovakia uviedla HBO GO v lete 2014.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
30. apríl 2024 17:53